????

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ayni Zamanda Allah'in Bize Verdiği Vücüdü Değitirmek O Vücüdü Beğenmeme Anlamina gelmez mi?

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Spor Solunu Fiziksel Olarak Değişim var. Bu Çocukluktan Ergenliğe geçerkende oluyor. Ama Zihinsel Olarak Vücüd değiştirmak bu sahurda nihat hatipoğluna soralım :D

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biokinezi nedir ? Biokinezi düşünce gücümüz ile vudumuza etki etmeye denir. Biokinezi zor bir işlemidir ? Kişiden kişiye değişebilir. Kimisi için çok çok kolay kimisi için çok çok zor olabilir. Biokinezi ile neler yapabiliriz ? Biokinezi ile vudumuzun her yanına etki edilebilir. En basitinden saç renginizi değiştirebilir, yaralarınızı daha kolay iyileştirebilir, hücrelerinizi yeniliyerek daha geç yaşlanabilir hatta hatta örnek olarak burnunuzdaki kemiği düzeltebilirsiniz. Bu sizin hayal gücüne kalmış. Biokinezi tehlikelimidir ? tabii ki tehlikelidir. Çünkü vudunuz ile oynuyorsunuz yaptığınız bir yanlış çok şeye mağal olabilir. Örnek : kemiğinize etki ediyorsunuz diyelim, etki ettiğiniz alanın çevresi zarar görebilir. Biokinezi'yi neden herkes kabul etmiyor ve inanmıyor ? Aslında bunun sebebi Dar Düşünmek'tendir. Bu düşünce tipine sahip insanlar inanmamaktadır ve deneseler dahi içinde bir kurt olduğu için biokinezi etkili çalışmamaktadır. Biokinezi nasıl yapılır ? Biokinezi de aynı diğer kinezi türleri gibidir. (telekinezi vs.) öncelikle uygulama esnasında tam anlamı ile inanmak zorundayız yoksa bilinçaltına tam bir emir veremeyiz ve her dalda olduğumuz gibi farkındalığımızın iyi olması gerekir. Adım adım biokinezi nasıl yapılır ? Şimdi biokinezi hakkında çeşitli bilgilere ulaştığımız üzere artık başlıyabiliriz. Öncelikle ne yapacağımıza karar verelim heryerde göz rengi değiştirme konusu mevcut ondan dolayı biz farklı bir şey deniyelim. En basitinden saç rengimizi değiştirmeyi deniyelim. (siyah bir saçımız var birazcık saçımızı sarıya doğru açalım.) Eğer iyi konsantre olamıyorsanız başda biraz meditasyon yapmanızda fayda var. Başlıyalım... çok kolay basit bir işlem zaten kendinizi dinliyebileceğiniz bir yere geçin hatta meditasyon yaparken aldığınız hali alın ve saç renginizin yavaş yavaş açıldığını imaje edin. yavaş yavaş saç tellerinizin hücre hücre renginin açıldığını hiçbir detaylı atlamadan imaje edin ve %100 inanmanız gerekmektedir. size tavsiyem uzun bir süre deneyin ama şu nokta çok önemli bu işlemi yaparken ruhunuz ile bir olmanız lazım. Anlatılamaz yaşanan bir şey ama aklınız başka bir yerde olmamalı sanki başka bir boyutta gibi hissederiniz hatta uç nokta diye tabir ediyorum ben bu durumu bu işlemlerden sonra bazı kişiler aynı karşısında vs. saç renginizn değiştirini hayal edin kendinizi inandırın diyor bunun sebebi tamamen bilinçaltına daha etkili bir mesaj göndermek amaçlıdır. Biokinezi yaptım %100 olacakmı istediğim işlem ? Bu durum sizin nasıl yaptığınıza bağla eğer ruhunuz ile bir olursanız, inanırsanız olmayacak diye bir şey yok. Biokinezi ne kadar süreçde etkili olur ? Açıkcası işlemi yaptıkdan sonra gözle görüşür etki alanda var 1 ay uraşıp ekti alanda var, sanırım bu insandan, insanın potansiyelinden ve uygulama tekniklerine göre değişir diye düşünüyorum.

Alıın :D

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gözde vücütta. Hem eğer uğraşmadan yapsaydık tamam günah olabilirdi. Ama çaba gösteriyoruz.
Dediğim üzre hala anlayamadın, Tüm vücudu kastetmiyorum ve kastetmediğim taraf kollar ve göğüs kısmı, günah olan ise, gözünü yani genelleme estetik yaptıranlardır.
Günah olabilir diye düşünüyorsun. Peki, Yüce Allah'ın verdiğiyle oynamak günah. Peki neden gidip de spor salonlarında Yüce Alllah'ın bize vermiş olduğu vücutla oynuyorsun? Bunu da düşünür müsün?

Dalga geçme .s. s
Tüm vücudu kastetmiyorum ve kastetmediğim taraf kollar ve göğüs kısmı, günah olan ise, gözünü yani genelleme estetik yaptıranlardır.

Qiang

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler okudum üşenmeden tüm mesajları yapmayın bence . ZorinTR Tırnak kesmek temizlikten gelir. Kas yapmamız güçlenmemiz içindir,çaba sarf ederek yaparız bunları ama tek hayal etmede gözünün rengini değişmesi , bu tembelliğe girer kasınızın tek bir hamleyle geliştirilmesi .. Çalışarak yapmalıyız bunları anlıyor musun ? ben telefinezik güçleri denedim olmuyor mesela ama elinle kaldır zormu bu şimdi ? Ne yani gözünün rengi değişse ne olacak zaten araştırdığım kadarıyla kalıcı değil sana tek olan ağrı oluyor ,sakatlanmak oluyor .Önerim ben bunlarla çok kafamı yordum sen yorma :)

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
allahım yarabbim ya rasulallah bu insanlar var mı cidde saat ilerledikçe bence beyniniz değişiyor ondan böyle saçma salak konular açıyorsunuz :D
susunda ananıza sahura napıcan onu sorun :p