Çok alakası var gölgenin boyutunu nesnenin şeklini değiştirerek yapabilirsiniz ama şekli değiştiremeden gölgeyi değiştirmekten bahsediyorsun bunu yapabilmen için AŞIRI güçlü bir çekim kuvveti olmalıki ışığın gidiş yönü değişsin veya soğrulsun.Ben de %100 gerçek diye düşünmüyorum. Fakat ışığı bükmeyle bir alakası yok gibi. Okudunuz mu talimatları?
Ve de eğer biz o çekim kuvvetini oluşturabilirsek karadelik oluruz diyorsun ha? Ben bi' deniyimÇok alakası var gölgenin boyutunu nesnenin şeklini değiştirerek yapabilirsiniz ama şekli değiştiremeden gölgeyi değiştirmekten bahsediyorsun bunu yapabilmen için AŞIRI güçlü bir çekim kuvveti olmalıki ışığın gidiş yönü değişsin veya soğrulsun.
Ünlü olursun işte daha ne istiyorsunVe de eğer biz o çekim kuvvetini oluşturabilirsek karadelik oluruz diyorsun ha? Ben bi' deniyim[DOUBLEPOST=1404906045,1404905963][/DOUBLEPOST]İnşallah patlamam
![]()
Ben göz rengimi değiştireyim bakarızÜnlü olursun işte daha ne istiyorsun![]()
Umbrakinezi'yi ilk kez duyuyorum bak. Fakat, herhangi bir saykoloji tekniği, "madde" olmayan bir şeyi kontrol edemez. Biliyorsun, saykoloji teknikleri (kinezi,parapsikoloji gibi) hep bir madde üzerine çalışır. Hava bükücülük mesela. Parapsikoloji tekniğidir ve hava bir maddedir. Işık madde değildir. Işığın zıttı aynı şekilde değildir. Aksine, bir "renk dönüşümüdür". Kontrol edemezsin. Ayrıca, mum ışığı hareket eder. Kaydetse de anlayamaz.