Google amcamıza tanış anlarsın ne demek olduğunu.Biyokonizi ne lan XD![]()
Ruh halim öyleydi ne yapabilirim .s.sPost kasma .s .s
Terk et burayıEn yararlısı Cryokinezi eğer ustalaşırsan havadaki havayı suya çevirebilirsin çok işe yarar
Wat?Biyokinezi diye bir şey yok. Nihat Hatipoğluda olmayan bir şey için fetva veriyor...
%100 inanıyorum. Ve kinezileri yapmak için tam inanç gerekiyor. Bunu biliyorum. 2 gece önce göz rengimi değiştirmeye çalıştım ve sadece göz bebeğim değişti. O andan itibaren daha da inanmaya başladım. Ayrıca hangi kineziler günah?[DOUBLEPOST=1404924774,1404924590][/DOUBLEPOST]O değil de ismini beğendimHerpsi zaten Telekinezi'nin bir alt dalı. Ben Pyrokinezi ve Lyrokinezi (Psi-ball vs.) de ustalaşmaya çalışıcam. İnşallah olur ve eğer günah işlemek vs. için ...kinezi yaparsan günah olur başka türlü değil ... Ayrıca Biyokinezi diye bir şey var sizin gibiler yüzünden inananlar da inancını kaybediyor.
%100 inanıyorum. Ve kinezileri yapmak için tam inanç gerekiyor. Bunu biliyorum. 2 gece önce göz rengimi değiştirmeye çalıştım ve sadece göz bebeğim değişti. O andan itibaren daha da inanmaya başladım. Ayrıca hangi kineziler günah?[DOUBLEPOST=1404924774,1404924590][/DOUBLEPOST]O değil de ismini beğendim![]()
Hiçbir kötü amacım yok. Az önce bu yazıyı mavi olarak gördüm... Neyse, dedim. Hiçbir kötü amacım yok. Yapacağım şey sadece biyokinezi ile göz rengimin değiştiğini görmek. Sadece o. Kalıcı olsun, geçici olsun. Benim için fark etmez. Sadece göz rengimin değiştiğini görmek istiyorum.Sağol, bu arada ya tüm kineziler günah ya da hiçbiri ... dediğim gibi senin hangi nedenle yaptığına bağlı. benim tavsiyem, Allah'ın hepimize verdiği bu gücü geliştirmek ve kötü şeylerle uğraşmamak. zaten birilerine hava atmak için yapıyorsan 2 sene yapar sonra unutursun. ben daha 2 senedir ilgileniyorum. İnşallah bu Telekineziye ve Allah'a olan inancım sonsuza kadar sürer hadi iyi iftarlar ...