?????

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Yok artık :D Seni bu hayal gücüyle kineziyle itiyorum biraz çalış bi süre sonra zaten bu konudaki kızları hop diye tavlarsın :)
Adam abaza anlasana :lol:[DOUBLEPOST=1405030395,1405029986][/DOUBLEPOST]
hiç onları ellemeye çalıştın mı hele tavanda gezinen vahşi bayanlar varsa:) tipleri dağılmış demişsin umarım iç güzelliğe önem veren erkelerdensindir
Dostum onları ben ellemiyorum beynim benimle oyun oynadığı için bende beynimle oyun oynuyorum yani kısaca o şeyler çıktıkça ben onları paramparça edip duman ediyorum ve yok ediyorum ve ben bunu yapmaya devam ediyorum beynimde durmuyor ve en son kim yorulursa yorulana kadar bu devam ediyor ve yoruluncada yatağa düşüp uyuyorsun.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır hiç birini yapmayın sadece bilgisayar oyunları ve televizyon programlarıyla vakit geçirin. Karşınızda bir insan olduğunu varsayacaksınız.Sonra yalnız olmadığınıza kendinizi inandıracaksınız. Kesinlikle işe yarar.Mesela oyun oynarken karşıda ki insanlarla sürekli sohbet edin. Onların esprisine sadece klavyeden değil kahkahalarla da gülün . Böylece yalnız olduğunuzu düşünmek aklınıza gelmeyecek :)
Müzik dinlemekte iyi geliyor aslında . Ama yine yalnız oluyorsun.

Bir de karşı cinsten insanlarla konuşun. (Erkekseniz kadın . Kadınsanız erkek)
Konuşmayı bırakın fotoğraflarına bakmanız veya onları düşünmeniz de yalnızlığınızı size unutturacaktır.
Yaşınızın ergenlik çağında veya daha büyük olması tavsiyemdir. Yoksa möl möl bakarsınız böyle . Size yalnızlığınızı falan unutturmaz.