23 Nisan Hakkında

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
Mesajlar
948
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,256
Puanları
2,290
Biraz geç kaldım biliyorum, ama böyle bir günün bu denli geri plana atılmasını böyle güzel insanlara ev sahipliği yapan bir platforma pek yakıştıramadım. Biliyorsunuz 23 Nisan sadece "Çocuk" bayramı değil, "Ulusal Egemenlik" bayramı olarak da geçiyor. Bu noktada "Artık çocuk muyuz biz, böyle bayramları kutlamanın bir anlamı mı var?" gibi düşünmenin de pek bir anlamı olmuyor :D "Beğeni attım yetmez mi?" diye soruyorsanız, bence bu bayramı bir iki cümleyle de olsa kutlamak ve bu mutluluğu paylaşmak bir düğmeye basmaktan daha iyidir (Yanlış anlamayın tabii ki kararınıza saygı duyuyorum :D). Hatta bana sorarsanız, yapabileceğimiz bir iki cümle yazmaktan daha fazlası olabilir. Gördünüz mü bilmiyorum ama her ne kadar vakit ayıramamış ve kağıt üzerindeki eskizinden daha kötü bir şey ortaya çıkmış olsa da ufak bir resim yapmaya çalıştım, pişman da değilim :)
23 NISAN.png

Her ne kadar istediğim gibi olmasa da bu resmi yapmak eğlenceliydi :) Anlatmak istediğimi anlatmayı başarabildim mi bilmem ama en azından "IT"e gönderme yapmadığımı anlamışsınızdır :D
Kullanılan Programlar: Photoshop CC 2018 ve Krita (Bu arada söylemeyi unutmuşum, Krita ücretsiz bir çizim programı, bu yüzden yeterli ekipmanla bir şans vermenin sakıncası yok :D)
Deviantart (daha doğrusu Sta.sh) Linki: 23 Nisan
Şöyle bir tekrar bakıyorum da, Atatürk'ün ten renginden tut gölgelendirmeye kadar neredeyse hiçbir şeyi başaramamışım, en azından çabalamışım demek istesem de bahaneler arkasına saklanmak istemiyorum :(
Diyorum ki birkaç dakika da olsa vaktinizi ayırıp herhangi bir resim, şiir, metin paylaşsak (örnekte gördüğünüz üzere bir şaheser olmak zorunda değil, uğraşmanız yeter :D), hiç değilse bazı konuları konuşmak daha iyi olmaz mı? Şimdi burada klişe şeyler söylemek istemiyorum ama bilgisayarımız/telefonumuz/tabletimiz başında özgürce dolaşabiliyor ve Forum Gamer gibi daha nice platformlarda istediğimizi söyleyebiliyorsak bunun sebebinin bu gibi günler olması bu günleri özel kılmıyor mu? Hiç olmazsa bu gibi günlerde milli duygularımızı kabartsak, sevincimizi paylaşsak bir şeyimizin eksilmeyeceğini düşünen bir ben değilim değil mi :D
 


Crosevice

Demir Madencisi
Mesajlar
277
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
134
Puanları
440
Lise çağında girmiş kendi yaşıtları ve yaşıtlarının altında ki kızlara ben artık büyüdüm, gelin beni bulun çağrısı yapmaktan başka bir şey değil bu anlatılan davranışlar. Her ne kadar isyan etseniz de içinizde bir yerde o eski çocuk hayla yaşamakta. Şahsen ben 18 yaşına girdim ve ara sıra hayla çizgi filim izlemekteyim. Bunu bilen arkadaşlarım ise bana "Kaç yaşına gelmişsin sen? Hayla çizgi filim izlenir mi?" vs. gibi sorular yöneltiyorlar.
'Geçmiş 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun!'
 
Son düzenleme:

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
Mesajlar
948
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,256
Puanları
2,290
atamın saçları sararmış, balondaki yıldızı 18 derece sola çevirmelisin .s
Resimle ilgili milyar tane yanlış var bunlara takılman üzdü biraz :( Oradaki renk karmaşası "grayscale" tekniğini ilk defa kullanmamdan kaynaklı (basitçe resmin tonlamalarını siyah beyaz yapıp renkleri ayrı bir katmanla üzerinden geçmen gerekiyor), kaldı ki renkleri ayarlaması da o kadar kolay değil, örnek vermem gerekirse tüm katmanların görünümünü kapatsan ve sadece kızın ten rengini ayarladığım katmanı açık tutsan aslında o rengin biraz soluk bir turuncu olduğunu göreceksin. (İstersen krita dosyasını veya .psd'sini atabilirim ama dosyayı açmak için ya Krita ya da Photoshop yüklemen gerekiyor, ki Photoshop'ta açmak üzere .psd'ye çevirmek bazı bölümlerin bozulmasına sebep olabiliyor gibi bir uyarı geçiyordu*) (Unutmadan en son baktığımda dosya boyutu bi 250 MB falandı TYHJNFYUFDHJKÖFD)
Yaf çocuk diye dalga geçiyolarmış bu da büyüklere laf atmak için açmış konuyu yoksa nerdee .s
Dışarıdan öyle gözüküyor olabilir ama tam aksine dün arkadaşlarla çocukken izlediğimiz çizgifilmleri konuşmuştuk :D (Tavsiye ederim ufak bir nostalji yaşıyorsunuz :'))
 

RedFail

Elmas Madencisi
Mesajlar
739
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
473
Puanları
1,090
Yapılan bir gelenektir, 23 Nisan'da çocuklar yönetim koltuklarına oturur. Canlı yayında izlerken onlar oturduğu anda insanın içine bir mutluluk doğar. Hepsi temiz kalplidir çünkü. Arkamızı aynı ideolojileri fanatik ve büyük bir ihtiras duyacak şekilde savunduğumuz kişilere arkamızı dayamaktansa, arkamı, evimi arabamı ve emeğimi pek güzide olmayan, kalbi temiz ve iyi niyetli olan ve hayata büyük bi tecessüs ile bakan birine bırakmayı büyük oranda tercih ederim.

Bilgili, yetenekli veya seçkin biri olmasına gerek yok. Bir yeri, bir ülkeyi yönetmek için iyi niyetli olunması yeter.
(keşke çocuklar yönetse dünyayı)
 

Üst