siyahmafya

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Atarım degil Hepsini Yap Adam Akıllı Millet Pllugin paketine guvenerek server açıyor sen boyle tek tek degil Bir Tane olsun adam akılı olsun

YıldızTURK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
nocheatplus ne zamandan beri kill aura yı engelliyor eğer bu işi sevmiyorsanız size sıkıntı gibi geliyorsa paket yapmayın efendim uğraşmayın hiç ama eğer bu işten zevk alıyor ve paylaşıyorsanız bu paketi kullanacak insanlarıda düşünüp ona göre paketinizi yapın eğer bilgi birikiminiz yeterli değil ise açıkca bn bu kadar yapabiliyorum işine gelen kullansın diyin böyle düzelticem gibilerinden yançizmelere hiç gerek yok neyse kolay gelsin

Dangers58

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bütün paketlerden karma yapıp önümüze paket diye koymuşsun kınıyorum seni.
Bazı Yerler Alıntıdır Kısmını Görmedin Heralde ? Önce Bi Okuyun Lütfen Sonra Yorum Atın Gereksiz Yorumlarda Bulunmayın .[DOUBLEPOST=1422005834,1422005776][/DOUBLEPOST]
nocheatplus ne zamandan beri kill aura yı engelliyor eğer bu işi sevmiyorsanız size sıkıntı gibi geliyorsa paket yapmayın efendim uğraşmayın hiç ama eğer bu işten zevk alıyor ve paylaşıyorsanız bu paketi kullanacak insanlarıda düşünüp ona göre paketinizi yapın eğer bilgi birikiminiz yeterli değil ise açıkca bn bu kadar yapabiliyorum işine gelen kullansın diyin böyle düzelticem gibilerinden yançizmelere hiç gerek yok neyse kolay gelsin
Onu Engellemek İçin Kendim Bi Plugin Yapmaya Çalıştım Ama Başaramadım . O Yüzden de Koymadım .

Dangers58

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paketi bu halde yayımlayamazsınız (: Bazen bu tarz konuları görünce içimden "Adam resmen dalga geçiyor" diyorum..
Yani paket daha fazla derlenmei, ne bileyim azlatılmalı sistemleri saglam olmalı bunların hicbiri yok, eger bir paket yapıp sunucaksanız üstünde *fazlasıyla* çalısman gerekiyor..Sözüm bukadar.
:) (Sadece Güldüm)[DOUBLEPOST=1422006380,1422006349][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Kusura Bakmayın Konu Kapanabilir .