Paketimizde Hiçbi Şekilde Bug Bulunmamaktadır.Buglar hileler kufurler Ne olacak
Güncellemede Atarım OnaAnti knock anti kill aurayı ne yapacaz
Arkadasım Burad NoCheatPlus O Gorevi Geregınce Yerıne Getiriyor Onun Yerine Yenı Plugine İhtiyac duymadımAtarım degil Hepsini Yap Adam Akıllı Millet Pllugin paketine guvenerek server açıyor sen boyle tek tek degil Bir Tane olsun adam akılı olsun
Bazı Yerler Alıntıdır Kısmını Görmedin Heralde ? Önce Bi Okuyun Lütfen Sonra Yorum Atın Gereksiz Yorumlarda Bulunmayın .[DOUBLEPOST=1422005834,1422005776][/DOUBLEPOST]Kardeşim bütün paketlerden karma yapıp önümüze paket diye koymuşsun kınıyorum seni.
Onu Engellemek İçin Kendim Bi Plugin Yapmaya Çalıştım Ama Başaramadım . O Yüzden de Koymadım .nocheatplus ne zamandan beri kill aura yı engelliyor eğer bu işi sevmiyorsanız size sıkıntı gibi geliyorsa paket yapmayın efendim uğraşmayın hiç ama eğer bu işten zevk alıyor ve paylaşıyorsanız bu paketi kullanacak insanlarıda düşünüp ona göre paketinizi yapın eğer bilgi birikiminiz yeterli değil ise açıkca bn bu kadar yapabiliyorum işine gelen kullansın diyin böyle düzelticem gibilerinden yançizmelere hiç gerek yok neyse kolay gelsin
Paketi bu halde yayımlayamazsınız (: Bazen bu tarz konuları görünce içimden "Adam resmen dalga geçiyor" diyorum..
Yani paket daha fazla derlenmei, ne bileyim azlatılmalı sistemleri saglam olmalı bunların hicbiri yok, eger bir paket yapıp sunucaksanız üstünde *fazlasıyla* çalısman gerekiyor..Sözüm bukadar.