24-Bit Çok Ufak Bölme Makinesi

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ta yapmış olduğum 24 bit aşırı ufak bölme makinesi. Carry out gecikmesi yüzünden oldukça yavaş. Eğer günün birinde en son carry out'u çok hızlı üreten ikilik taban ekleyicisi tasarlarsanız, bana söyleyin ki bu makineyi çok daha hızlı yapabileyim. Bu sefer kayıt dosyasını ve şema dosyasını ileride bu projeyi bilimsel hesap makinesi projemde kullanacağımdan ve başkasının benden önce kullanmasını istemediğimden ötürü paylaşmıyorum. Gelecekte "Bilimsel Hesap Makinesi" videomda indirebilirsiniz. Videoda görünen diğer projeler de bilimsel hesap makinesi için yapıldı.

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayir "zencimusa1 adli arkadaş kendisi yapiyor.Baskalari çalıyor değil mi zencimusa :D

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bir arkadaş o başkasının şeylerini yapıo demişti de o yuzden sordm

İşte bi bitmedi senin şu arkadaşın gibiler bi bitmedi. Onlar yüzünden save dosyası paylaşmaya korkuyorum. Yabancı forumda bu durumdan bahsettiğimde umarım bizde bu şekilde seni suçlayanlar yoktur gibisinden destek mesajları almıştım. İlla canlı yayında sıfırdan bir şey yapmam gerekecek bu arkadaşları kurutmak için.

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte bi bitmedi senin şu arkadaşın gibiler bi bitmedi. Onlar yüzünden save dosyası paylaşmaya korkuyorum. Yabancı forumda bu durumdan bahsettiğimde umarım bizde bu şekilde seni suçlayanlar yoktur gibisinden destek mesajları almıştım. İlla canlı yayında sıfırdan bir şey yapmam gerekecek bu arkadaşları kurutmak için.
ben senin yaptığını zaten biliyordum ama arkadaş çok ısrar edince bir sorayım dedim :)

Lgncar

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

[DOUBLEPOST=1374012308,1374011800][/DOUBLEPOST]birincisi benimle edebinle konuş ikincisi ben bu icatları sen yapmıyorsun demiyorum sadece sen yabancı bir adamın yaptığı şeylerin onun hareketinde burdada paylaşıyorsun dedim arkadaş biraz yanlış anlamış. Eğer gerçekten bu icatları bir türk olarak sen paylaşıyorsan helal olsun

KMHero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neye yario bu??? Valla kafam allak bullak oldu.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

KMHero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saol

GT-3748392737573922939558 cihazimdan Tapatalk -99 kullanmadan gonderdm.