24 Saniye - Kanal Tanıtımı

Kanalı nasıl buldunuz?

• Çok beğendim.

Kullanılan: 3 75.0%
  • Fena değil.

Kullanılan: 1 25.0%
  • Kötü.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

OyuncuAyi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hoş geldiniz arkadaşlar. Adım Emre yaşım 18 Lise 4 öğrencisiyim. Kişisel bilgilerimle kafanızı karıştırmak istemiyorum zaten zamanla tanırsınız :)

Kanalımıza geçecek olursam, yaklaşık 3-4 gün önce açtım eksiklerim olacak tabii, sizlerinde geri dönüşlerinizle bu hatalarımı telafi etmeye çalışacağım. Henüz kanalımda 5 veya 6 video bulunmakta. Sayısı önemli değil desteklerinizle kanalım sürekli olacak ve video sayısı zamanla artacak. şu an çektiğim serilerden bahsedeyim:

- Minecraft
- Don't Starve
- DayZ

KANAL ADI: 24 Saniye

Genellikle hayatta kalma tarzı oyunları sevdiğim için ilk başlarda bu tarz oyunlarla devam edeceğim, ilerleyen zamanlarda isteğe göre farklı oyunlara yönelebilirim. Hatta Grand Theft Auto 5 bile çekmeyi düşünüyorum. Sizi fazla sıkmak istemiyorum bir kaç videomu paylaşmak istiyorum;

MINECRAFT

DON'T STARVE

Arkadaşlar kanalıma en büyük desteği abone olarak yapabilirsiniz, izlediğiniz videolara da yorum atarsanız çok mutlu olurum. İyi seyirler..

Son düzenleme:
M

MUHDE

Ziyaretçi
Kanal adı seçimin çok farklı olmuş şahsen güzel bir isim gibime geldi kanalın adını düşünürken bunu seçmenin anlamı nedir :(

//Sadece açıklamayı okudum kanalın kuruluş amacını falan yazar isen daha güzel tanıtabilirsin umarım

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Kanal adı hoşuma gitti. Yaşının büyük olması, olgun bir sese sahip olduğunu gösterir ki bu süper. Mikrofonun kaliteliyse takip edebilirim şahsen. Ama yanında video çekebileceğin biri olmasını öneririm.

OyuncuAyi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim, çok mutlu ettiniz beni. 24 Saniyenin anlamını yakında videolu olarak açıklarım :)