24 Saniye Kanal Tanıtımı

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepinize merhaba arkadaşlar benim adım Emre. Oyun oynamaya uzun zaman önce başladım, Flash oyunlar tabii ki :) Daha sonra MMO oyunlarla devam ettim. Bu kanalın hayalini uzun zamandır kuruyordum, dedim artık deneyeyim şansımı ve sizlerin de desteğini alarak bu işe devam ediyorum. Kafanızı bunlarla doldurmayayım izleyeceğiniz çok video var :)

Minecraft Hardcore Survival:

League of Legends:

Örnek göstereceklerim bu kadar fazlası kanalımda arkadaşlar. Bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

KANALIM

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

LG-Anılcan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kaç hesabın var mübarek ? :D

Güzelmiş , zaten zamanım olduklarında reklam yapılan kanallara bkıyorum . Sen benim 2. sıramda yer alıyorsun :)

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaç hesabın var mübarek ? :D

Güzelmiş , zaten zamanım olduklarında reklam yapılan kanallara bkıyorum . Sen benim 2. sıramda yer alıyorsun :)
Çok teşekkür ederim. Hesap konusuna değinicek olursak direk hesaplarım kapatılabilir. Bundan sonra buradan devam edeceğim.[DOUBLEPOST=1419256473,1418147613][/DOUBLEPOST]Edit: Güncelliyorum 22.12.14

TanerTekinTr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin Bütün Abonelerin Hepsi Haksız Yere Olma Gruplarda Zorla Youtube Abone olmak icin prim yapiyorsun sana ban atmaktan bıktım.

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin Bütün Abonelerin Hepsi Haksız Yere Olma Gruplarda Zorla Youtube Abone olmak icin prim yapiyorsun sana ban atmaktan bıktım.
İlk olarak prim derken kastın nedir onu bilmek istiyorum. Nereden ban attın onu da çözemedim?
Bu arada zorla abone olmak nasıl bir şey onuda izah edersen.

TanerTekinTr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak prim derken kastın nedir onu bilmek istiyorum. Nereden ban attın onu da çözemedim?
Bu arada zorla abone olmak nasıl bir şey onuda izah edersen.

prim dedigin şunu seven 1 şunu seven 2 ile herkesi durumu güncelletme + olarak abone olunuz Vs Gibi şeylerle abone kasma .

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
prim dedigin şunu seven 1 şunu seven 2 ile herkesi durumu güncelletme + olarak abone olunuz Vs Gibi şeylerle abone kasma .
Sen burada zorla bir şey yapıldığını falan mı sanıyorsun? Orada yaptığım şey kanalımın üstlere taşınması ve bunun yanında abone olun, like atın tarzında hiçbir şey yazmıyor, zaten ben beni izlemeyen takip etmeyen bir abone istemem ve oradan kazandığım abone 10' u bile geçmemiştir. Videolarıma zaten sürekli diss geliyor belli ki çekemeyenler var, bu çekemeyenlerin yanında senin de olduğunu düşünüyorum.

TanerTekinTr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen burada zorla bir şey yapıldığını falan mı sanıyorsun? Orada yaptığım şey kanalımın üstlere taşınması ve bunun yanında abone olun, like atın tarzında hiçbir şey yazmıyor, zaten ben beni izlemeyen takip etmeyen bir abone istemem ve oradan kazandığım abone 10' u bile geçmemiştir. Videolarıma zaten sürekli diss geliyor belli ki çekemeyenler var, bu çekemeyenlerin yanında senin de olduğunu düşünüyorum.

:) Öyle Bir Boş işle ugrasmam bile grubumdan ban attim bile .