tamam o konuda haklısında bu forumda sürekli art arda reklam yapıyor adam 5 saat oynuyor çekiyor yüklüyor oluyor sana 15 video adam art arda reklam basıyor ve yeni konular bölümünü kirletiyor beni rahatsız edende bu art arda reklam yapmasın bi yarım saat beklesin öyle yapsınCanım seni her videoya böyle yorumlar yaparken görüyorum artık ve iyice sinirlerim bozuluyor. Burası bir oyun forumu evet, fakat bu bölüm de bir video bölümü. İki saniye baksan adam gibi KONU ADININ NE OLDUĞUNA böyle şeyler demezdin. Bıkılan sensin. Bil istedim.
ben uzatmak istemiyorum uyarımı yaptım ve defolup gidiyorum.Anlamadım ne yarım saatinden bahsediyorsun son konumu bir bak bakalım ne zaman paylaşmışım.
Uyarıyı yapmak sana düşmez, varsa bir hatam gelir yönetici bildirir bende hatamı düzeltirim bu kadar basit.ben uzatmak istemiyorum uyarımı yaptım ve defolup gidiyorum.
ben uyarımı yaptım ve defolup gidiyorum hemde ben sana bir şey demiyorum sen niye adamı savunuyorsun aranızda bağmı var ?[DOUBLEPOST=1416242232,1416242186][/DOUBLEPOST]Canım hiçbir video iki dakikada bir atılmıyor. Bir videoyu çekmek 30dk, render&montaj 60dk, upload 2-5 saat arası değişiyor. Burası zaten bir reklam bölümü. Videosunu atan herkes reklamını yapıyor ve gayet doğal ki ben de yapıyorum. Ayrıca dediğim gibi, günde bir video atmak bile zor. Gelmiş ard arda diyorsun. Azcık bak da öyle konuş. Sinir oluyorum bilmeden konuşanlara.
uyarıyı yapmak bana düşmezse neden rapor et diye bir buton var ? (neyse son kez dedim ve defoldum konu izlenmesini alıp gidiyorum)Uyarıyı yapmak sana düşmez, varsa bir hatam gelir yönetici bildirir bende hatamı düzeltirim bu kadar basit.