.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Cidden [HASHTAG]#rez[/HASHTAG] lik bir film çohoş yorumu nedense 1 saat sonra yapma isteğim doğdu.
tek diyeceğim harcanıyorsun hocam

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben hiç böyle bir film ile karşılaşacağımı beklemiyordum. Benim bu tür filmlere gıcık olduğum çoğu olayı profesyonellik ile düzeltmişsiniz. Çocukca dublajlar, saçma dövüş sahneleri, iğrenç kamera açıları. Hepsini düzeltip gördüğümüz en iyi filmi yapmışsınız. Prens ve Kral filminizi izlediğimde altyazı olayı yüzünden biraz önyargılı yaklaşmıştım filminize ancak sonra filmi görünce fikrim değişmişti bu filmi izlerken ise içimde hiç kuşku olmadan izledim. Her şey nefis ve büyüleyiciydi özellikle dövüş koreografileri mükemmeldi ancak tek bir yanlışınız vardı yürüme sahneleri çok uzun sürdü. Bir ara One Piece izliyorum sandım. Her neyse eğer diğer filmlerinizde de bu yürüme olayını biraz azaltırsanız filmleriniz gerçek anlamda mükemmel olur. Ellerinize sağlık farklı projelerinizi görmeyi çok isterim.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederiz yorumunuz için :)

Eleştiri ve öneri için çok teşekkür ederim. Filmlerimizde dublaj koymayı düşünmüyordum ancak ileride profesyonel bir mikrofon ile ergen sesleri olmayan insanlardan rica edeceğiz. Altyazı derken ne demek istediniz? Yürüme sahneleri biraz uzun olmuş olabilir ancak atmosfer için gerekliydi. Başka projeler her zaman düşünmeye devam edeceğiz. :)
Yani ses olmadan sadece yazı kullanılan Minecraft filmlerinden bahsettim. Normal de alt yazılı film izlemeyi çok severim, ancak zaten kalitesiz olan Minecraft filmleri bir de alt yazılı olunca iş iyice çığırından çıkıyor. Ancak siz filminizi o kadar iyi hazırlamışsınız ki alt yazı varmış yokmuş fark etmedi. Kalitenizi çok iyi yansıtıyorsunuz.