- En iyi cevaplar
- 0
2 kere yolladım kardeşim artık o davetiye işinin nasıl gerçekleştiğini bilmiyorum cbg grupta şu an ona sorun o size söylergelmedi ?
2 kere yolladım kardeşim artık o davetiye işinin nasıl gerçekleştiğini bilmiyorum cbg grupta şu an ona sorun o size söylergelmedi ?
Doğum günüm geç kutlandı Teravih var yani sonuçta ayrıca abimle bayadır görüşemiyorduk 3 el LOL attık onla birde ondan geç kaldım.Ben hala seni bekliyodum bestia
Bikaç gün sonra geleydin![]()
Bence partiyi yarın yapak çoğu kişi gittiDoğum günüm geç kutlandı Teravih var yani sonuçta ayrıca abimle bayadır görüşemiyorduk 3 el LOL attık onla birde ondan geç kaldım.
Gelmedi Banada ?Doğum günüm geç kutlandı Teravih var yani sonuçta ayrıca abimle bayadır görüşemiyorduk 3 el LOL attık onla birde ondan geç kaldım.
Parti başlamış durumda ve yarın geceye kadar devam edicek ki katılım fazla olursa 1 gün daha uzaya bilirBence partiyi yarın yapak çoğu kişi gitti![]()
grubun sayfasına giriyomuşuz ordan kabul ediyoz[DOUBLEPOST=1403909340,1403909268][/DOUBLEPOST]Gelmedi Banada ?
Şu an ben parti yapıyom zatenPremium alcak biri bana
![]()
bi adam bedava pre listesi koymuştu denemiştim çalışıyodu . link var halaŞu an ben parti yapıyom zatenPremium alcak biri bana
![]()
Buraya atta insanlar yararlansınbi adam bedava pre listesi koymuştu denemiştim çalışıyodu . link var hala
Evet ciddengrubun sayfasına giriyomuşuz ordan kabul ediyoz[DOUBLEPOST=1403909340,1403909268][/DOUBLEPOST]
![]()
bi adam bedava pre listesi koymuştu denemiştim çalışıyodu . link var hala
Ben hepsini kopyaladım B)Buraya atta insanlar yararlansın![]()
Öm den atsana nası bişe dediğin ?:confused:sonra banned !! >_<