Prenscan13
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
............
Son düzenleme:
neden alman lejyonu ? Napolyon savaşlarında Türk olan tek asker Ruslardaki Kazak süvarilerimount and blade rpg sini niye minecraftta açsınlar ki git napolyon savaşları eklentisi al 67. alay kralın alman lejyonuna gir türk onlar rpg yaparsın
kralın alman lejyonu ingiliz ordusunda. rus klanına girersen rusya lokasyonlu eventlerde pingin çok fazla olur ve rus alayı 3-5 tane var oyunda. Türkler genelde ingiliz alaylarında falan oluyor.neden alman lejyonu ? Napolyon savaşlarında Türk olan tek asker Ruslardaki Kazak süvarileri
Mount&blade rpgsi Persisten World ile yapılıyor napolyonla zor olur
sen klanları diyorsun ben asker tiplerini ırkı zannettimkralın alman lejyonu ingiliz ordusunda. rus klanına girersen rusya lokasyonlu eventlerde pingin çok fazla olur ve rus alayı 3-5 tane var oyunda. Türkler genelde ingiliz alaylarında falan oluyor.
hayr rpg için gerçekte olan askeri birlikleri kuruyorlarsen klanları diyorsun ben asker tiplerini ırkı zannettim![]()
o kapanıyor ve mount and blade biraz sıkıcı geldiNeden gidip mount and blade oynamıyorsun ?
Baska bi rpg arıyorsan Rpg bolumune bak dirilis ertugrul rpg sini yapiyordu biri.