28 yaşında Yeni (eski) üyenin ilk yazısı :D

NinXia25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.5.2 den beri Minecraft oynuyorum.Oyunda Bilmediğim şeyler hâla var. 28 yaşındayım. Genelde Japonlarla Minecraft oynadım çünkü ortamları daha kaliteli ve yetişkin kişilerden oluşuyor.Türk ve yetişkin kişilerle Minecraft oynamak isterim! nitrado dan server açmayı düşünebilirim (daha önce birkaç defa açtım ama Japonlar için :D Japoncamı geliştiriyorum ayrıca) ve premium kullanıcısıyım! Tabi ki server açarsam premium kullanıcıları için açarım ve vanilla olur! şehir hayatı felan kurup yaşamak için!

bunun dışında bu siteyi 3 yıldan fazladır takip ediyorum! arada sırada bazı türk serverlerede girip çıktım.
ilk kez yazıyorum tabi:D
anime
japonca
korece
minecraft
naruto
sherlock holmes
harry potter
severim!
bu sitenin yaş ortalamasını çok düşük buluyorum ama artık Türklerle de minecraft oynamak isterim.
hiç küfür kullanmam efendi biriyimdir!
bu forumda 18 - 30 yaş arası kaç tane kullanıcı var?

Son düzenleme:

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Ben varım abi. :D Ama çok takılmıyorum biliyorsun eğitim felan bi de iyi ünüversite olunca ayıptır söylemesi :D Minecraft oynamıyorum arada forum hatrı olduğu için giriyorum o kadar.

NinXia25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaşımı yazma nedenim benim yaşıma yakın olan kişilerin fark edip iletişim kurması için!
Minecraft Türkiyede çocuk oyunu olarak görülüyor hâla. Diğer ülkelerde minecraft kullanıcıları her yaşta var ancak çocuklar çocuklarla,gençler gençlerle yada yetişkinlerle oynayabiliyor. tabii ki her insan aynı olamaz ama ben ilkokul ya da ortaokul öğrencileriyle minecraft oynamak istemiyorum. daha seviyeli ve kaliteli kişilerle bir serverde oynamak istemem sizce garip mi?

Hüseyin124

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşımı yazma nedenim benim yaşıma yakın olan kişilerin fark edip iletişim kurması için!
Minecraft Türkiyede çocuk oyunu olarak görülüyor hâla. Diğer ülkelerde minecraft kullanıcıları her yaşta var ancak çocuklar çocuklarla,gençler gençlerle yada yetişkinlerle oynayabiliyor. tabii ki her insan aynı olamaz ama ben ilkokul ya da ortaokul öğrencileriyle minecraft oynamak istemiyorum. daha seviyeli ve kaliteli kişilerle bir serverde oynamak istemem sizce garip mi?
kusura bakma ama sen öyle bir yazmışın ki yaşınla hava atıyor kendinden küçükleri ezikliyon gibi geldi herkese!
Bu arada Türk insanı tarafından senin yaşında oyun oynayan biri hiç hoş görünmüyor! Ama bana göre normal bir durum. Yabancı ülkelerde senin yaşında minecraft vb. oyun oynayanlar hoş karşılanıyor. Bu da Türkiye'nin Avrupa ülkelerine göre geri kaldığının bir göstergesi bence

Nano_Sensei

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumun yaş ort. ile ilgili kimse kötü bir eleştiri yapma hakkına sahip değil. Çünkü bu oyun her yaşta oynanabilir. Ülkende sunucu açman tabii ki de iyi bir şey, fakat bunun için yaş ayrımı yapman uygun mu, şüpheliyim açıkçası.

İlk yazın da foruma hayırlı olsun ne diyelim.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatırı sayılır kadar var sen kafanı böyle şeylere yorma. Senin o kafanı yoracağın şey bu herifler ne yapıyor.

Ben de çok iyiyimdir, çok küfür ederim. Param da var premiyüm aldım. Harikayım ben lan. Bu arada yaşım 18, büyüğüm ben de yuppii.

Fincemi geliştirmek için ana dilinden Kalavela'yı okuyorum şu anda ve kuantum mekaniği üzerine 18 makalem var, Odtü'de fahri doktora sahbiyim ve 14 tane Avrupa bowling birinciliğim var. B)