29 Temmuz 2014 | Minecraft Premium Sunucularına Neler Oluyor

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bugün minecraft'a sahip kullanıcılar premium sunuculara girmeye çalışırken sorunla karşılaştılar. Hata kodu olarak ''Oturum açılamadı. Kimlik doğrulama şu anda bakım için kapalı'' adlı kodu aldılar. Yabancı kaynaklarda bunun bir update den geldiğini diyenlerle beraber çok büyük bir ddos saldırısı olduğunu söyleyenler de var. Konu hakkındaki düşüncelerinizi ve bilgilerinizi bu konu altında belirtin iyi forumlar :)

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Tatilde olduğum için oyunada giremiyorum :( Bende çok merak ettim ne haltlar çeviriyor bunlar.

Felloward

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
DDos saldırısı olmalı, hiçbir update de büyükde olsa, küçükte olsa girişler kapatılmadı. Öyle bir sorunda en sağlıklısı duyuru beklemek, hesabınız çalınabilir aman dikkat.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
oyundaki kullanicilar atilmadi ama yeni girisler kapandi.mineplex 300 kisiye dustu. Xpaw.ru/mcstats sitesinden chrome icin masaustu bildirimlerini actim ve saniye saniye takip ettim . 4-5 saat surdu yaklasik. Buyuk saldiri yedi heralde

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyundaki kullanicilar atilmadi ama yeni girisler kapandi.mineplex 300 kisiye dustu. Xpaw.ru/mcstats sitesinden chrome icin masaustu bildirimlerini actim ve saniye saniye takip ettim . 4-5 saat surdu yaklasik. Buyuk saldiri yedi heralde
Keralisin World Of Keralis sunucusu 3 kişiye kadar düştü sen nediyosun :D Ev yapıyodum yarım kaldı ona üzüldüm ben