2B Java Oyun Finali ve Klostrofobinin Tersi

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
En baştan uyarayım. Bu konuda 2 şeyden bahsedicem. O yüzden konunun tam olarak nereye açılması gerektiğinden pek emin değilim. Bu yüzden forum yönetiminin bu konuya bir uyarı vermek yerine nereye açılmış olması gerektiğini belirtmesi iyi olur.
(Ayrıca 2 ayrı konu açsaydın diye bir şey demeyin. Forum yönetimi de böyle bir şeyi istemezdi diye düşünüyorum.)

İlk başta şu finalden bahsedeyim. Evet. 2B için yolculuk sona erdi. Bu bölümde sadece yaptıklarımzın ne işe yaradıklarını göstermeye çalıştım. Bunu bir arkadaş önermişti. Ama size söz veriyorum eğer 3B matematiğini açıklamak için bir yol bulduğumda 3B oyun yapmaya da çalışacağız.
Not: Mavi baloncuklar geldiğinde videoyu durdurun. Bazı mavi baloncuklar hızlı geçiyorlar. Sonuçta yavaş geçseydi bile okuyamadığınız yer için durdurmanız gerekecekti. Zamandan tasarruf etmiş oldum.

Şimdi de ikinci konumuza gelelim. Ben de küçük bir olay var. Klostrofobinin ne olduğunu bilirsiniz sanırım. Kapalı alanlardan korkmak olarak tanımlayabiliriz. Ama bende bunun tam tersi var. Yani ben kapalı alanlara bayılırım. Bana gereken ihtiyaçlarım sunulduğu takdirde bir haftayı bir bahçe kulübesinde geçirebilirdim yani. Nedenini bilemiyorum. Açık alandan korkma durumu da yok bende. Hatta "açık alanları sevmiyorum" diye bir durumum da yok. Sadece kapalı alanları daha çok severim. Bunu sizin yorumunuza bırakmak istedim.