RedIsBack
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
demedim öyle bir şey.
süpermiş tek yavaşlık güzelim videoyu mahfetmiş
demedim öyle bir şey.
süpermiş tek yavaşlık güzelim videoyu mahfetmiş
He canım he.Ben bunu yeni çıkmış bi video sanıyordum![]()
sen öyle de. öyle dedikçe asla gerçeği öğrenemeyeceksin. yalan söylemiyorum diye yemin ederdimde. senin gibi şeylerle uğraşacak vaktim yok (şey derken ne dediğimi anladın sen)He canım he.
sen öyle de. öyle dedikçe asla gerçeği öğrenemeyeceksin. yalan söylemiyorum diye yemin ederdimde. senin gibi şeylerle uğraşacak vaktim yok (şey derken ne dediğimi anladın sen)
Bunu ben demedim sen dedin ! Ve amacın olay çıkartmak biliyorum evlat.Skype'tan yüzlerce istek gönderirken hiç öyle demiyordun ama.süpermiş tek yavaşlık güzelim videoyu mahfetmiş.
Allah ım ya. ya yeter bıktım sizin gibilerinden.Bunu ben demedim sen dedin ! Ve amacın olay çıkartmak biliyorum evlat.Skype'tan yüzlerce istek gönderirken hiç öyle demiyordun ama.
Asıl biz bıktık sizin gibi yalan söyleyen abilerden.Allah ım ya. ya yeter bıktım sizin gibilerinden.
ALLAH INI SEVİYOSAN DAHA UZATMA
Bunu sen demişsin.Şimdi de berbat diyorsun.Ne tür bir pisliksin sen.Göz ardı ettim seni daha bulaşma.süpermiş tek yavaşlık güzelim videoyu mahfetmiş.
sana dediğim gibi "başka video sandım"Asıl biz bıktık sizin gibi yalan söyleyen abilerden.
Bunu sen demişsin.Şimdi de berbat diyorsun.Ne tür bir pisliksin sen.Göz ardı ettim seni daha bulaşma.
Tamam yani boşuna kavga etmişiz .-.sana dediğim gibi "başka video sandım"
Bence Blender, sade ve kolay uyuşmazblender ile yapm bence u mine imatörü kullandığım yarım saat içinde nefrete boğdu ben blender sade ve kolay.
herkesin görüşü farklı bana göre kolay olan şey sana göre zor olabilir? hem minecraft ı da destekliyor muhteşem benceBence Blender, sade ve kolay uyuşmaz![]()
Belnder gereksiz derecede zor.Ayrıca kalitesi Cinema4D'den kat kat düşük.Yani anlayacağın uğraşmaya değmez.Git Maya veya Cinema4D kullan hiç Blender'a filan karışma.herkesin görüşü farklı bana göre kolay olan şey sana göre zor olabilir? hem minecraft ı da destekliyor muhteşem bence
Bu arkadaş Maya'nın "M"sini öğrenemez.Daha Mine-Imator ile böyle yapıyorsa.blender iyi bana görev ancak maya ondan kat kat iyi maya kullandım 1 haftada elin alışıyor kolaylaşıyor maya da kullanabilir arkadaş eğer profesyonel bir yardım istiyorsa