3 ay fitness'la kaç kilo verilebilir?

Sizce anlattıklarım kadarıyla 3 ayda kaç kilo verebilirim?

• 0-5

Kullanılan: 1 16.7%
  • 5-10

Kullanılan: 1 16.7%
  • 10-15

Kullanılan: 2 33.3%
  • 15+

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar, normalde böyle bir oyun konulu forumda böyle bir konu açmak tuhafıma gidiyor ama yine de burası konu dışı bölüm olduğu için bir soru sormak istiyorum.

Biliyorsunuz yaz geldi, öğrenciler tatile girdi ben de dahil. Benim tatilde yapabilecek birşeyim olmadığından ve kilomun normalin üstünde olduğunu farkettiğimden fitness'a başlama kararı aldım. 3 ay sürecek, haftada 5 gün (hafta içi hep gidiyorum, hafta sonu dinleniyorum) günde 1-1.5 saat çalışıyorum. Normalden daha çok su içmeye başladım (normalde 2.5 içerken şimdi 3-3.5 lt) ve yiyeceklerime dikkat etmeye başladım, normalde yağlı şeyler yerdim, şimdi yemiyorum yesemde eskisinden daha az yiyorum. Aslında fitnessla da çok kilo vericeğimi zannetmiyorum ama sizce ne kadar kilo verebilirim? Genelde ağırlık çalışıyorum, karın çalıştırma olarak mekik ve ters mekik yapıyorum (mekik: 3x20, ters mekik 3x30, bazen 4x30). Normalde google'dan araştırıp bilgi edinebilirim, ama sizden de bir yorum almak istedim. Eğer bu konudan anlayan birisi veya önceden fitness'a gitmiş olan birisi yorum atıp bilgilendirirse sevinirim.

Boy: 1.76, Kilo: 87. Evet normalin üstünde hatta obezlik seviyesine yakın.
Şimdiden yorum atanlara teşekkürler.

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Fittnes'a git bence. Her gün 1 saat 9 ve 12 arası koşarsan çok hızlı kilo verirsin ayrıca salonlarda klima da oluyor dışarıda yanarsın dostum.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
1 aydır gidiyorum, hatta şuanda 34 gün filan oldu, 5 kilo kadar verdim kolumda gözle görülebilir hacimlenme var. Sağ kolumun tricepsi iyi seviyede ama biceps zaten zor olan bir şey, onun da temelleri atılmak üzere. Yemeği keserek oraya buraya yürüyerek olacak iş değil, fitnesse gitmelisin.

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
1 aydır gidiyorum, hatta şuanda 34 gün filan oldu, 5 kilo kadar verdim kolumda gözle görülebilir hacimlenme var. Sağ kolumun tricepsi iyi seviyede ama biceps zaten zor olan bir şey, onun da temelleri atılmak üzere. Yemeği keserek oraya buraya yürüyerek olacak iş değil, fitnesse gitmelisin.
Ben de gidiyorum triceps kolay çıkabiliyor normal hayatta da bazen ağırlık kaldırdığında kolunu düz tutarsan onun kasıldığını hissedebiliyorsun. Ama biceps için aynı şeyi diyemem o daha zor.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Eğer benim gibi bir insan isen 3 ay spor yaptığında 5-10 kilo vermeği beklerken 3-5 kilo almış olursun.
Eve geldiğinde birden kendinde yorgunluk hissi ve abur cubur atıştırma dolapta bim stoklarından ne varsa bitirme kafasında olduğu için genelde veremezsin :)
Diyetisyene gidip kilo almayı başarmış bir insan olarak pek bu tarz şeyler bana göre değil :p

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer benim gibi bir insan isen 3 ay spor yaptığında 5-10 kilo vermeği beklerken 3-5 kilo almış olursun.
Eve geldiğinde birden kendinde yorgunluk hissi ve abur cubur atıştırma dolapta bim stoklarından ne varsa bitirme kafasında olduğu için genelde veremezsin :)
Diyetisyene gidip kilo almayı başarmış bir insan olarak pek bu tarz şeyler bana göre değil :p
Yok ya o kafada değilim :D Abur cubur yiyorum ama az miktarda ve 2 günde 1 falan :D

Baya iyiymiş seninki bir şey sormak istiyorum bu 5 kiloyu verirken özel bir beslenme programıyla mı hareket ettin yoksa sadece abur cubur ve yağ almayı mı kestin?

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yok ya o kafada değilim :D Abur cubur yiyorum ama az miktarda ve 2 günde 1 falan :D

Baya iyiymiş seninki bir şey sormak istiyorum bu 5 kiloyu verirken özel bir beslenme programıyla mı hareket ettin yoksa sadece abur cubur ve yağ almayı mı kestin?
Genellikle aklıma gelirse az buz cips yerim. Ama çok meyve suyu vesaire içiyorum.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0

Beslenme programı verildi ama hiç uymadım denebilir, aldığım glikoz ve türevlerini (şeker) yaklaşık sıfıra indirdim, hayatımdan unu, tuzu ve ekmeği çıkarttım. Haftada 1 tane kornet dondurma sözü verdim. Abur cubur da çok ama çok nadir.

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beslenme programı verildi ama hiç uymadım denebilir, aldığım glikoz ve türevlerini (şeker) yaklaşık sıfıra indirdim, hayatımdan unu, tuzu ve ekmeği çıkarttım. Haftada 1 tane kornet dondurma sözü verdim. Abur cubur da çok ama çok nadir.
Ben o kadar kestim denemez, ama alımı indirdim, günde ortalama 10-15 gram alıyorum.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sana ve salona bağlı bir durum, şahsen ben ilk ayımda birden 6 kilo vermiştim, sonrası daha yavaş geliyor. Senin vücuduna bakarsak, eğitmenin sana kardiyo ağırlıklı bir program yazar, 2 ay kardiyo ağırlıklı kas programına devam edersin, 3. Ayda ise kardiyo yerini yavaş yavaş ağırlıklara bırakır. Ve unutma ki bu spor genelde, 1-4-6-9 ay seçenekleriyle sunuluyor, (yıllık da var tabi). Yararlı spordur, 3 ayda kalıp tutarsın.(çok bir şey bekleme ama)

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu hortlatıyorum.
1. ayı bitirdim, yaklaşık 3.5 - 4 kilo civarı bir kilo kaybım oldu, kas geliştirmeye çok önem vermiyom ama yaptığım hareketler dolayısıyla kaslarım belirginleşti ve güçlendi tabi doğal olarak. Böyle devam etmelimiyim yoksa daha çok zorlamalımıyım?