son_savasci
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
3. Bölüm Steve ve Remmi Nerede?
Herobrine TheJohan'ı alpı ıssız bir adaya atar.
TheJohan gözlerini açtığında kafasını bir tavuk gagalarken gördü.
Önce etrafa bakıp nerede olduğunu anlamaya çalıştı.
Ama tanıyamamıştı.
Akşam oluyordu Johan'ın içine; Güneş batana kadar bir sığınak bulmazsa ölecek
Der gibi bir his doğdu.
Johan'ın kafası çok karışmıştı.
Sürekli;
Neresi burası? Steve ve Remmi nerde? Herobrine beni nereye getirdi? Neden güneş batana kadar?
Bu gezegende Ne var ki?
Deyip düşüncelere dalıyordu.
Sonra bir sığınak bulmaya keşfe çıktı.
Ama sığınak bulamayınca hemen ağaçları kesmeye başladı.
Gayet güzel gidiyordu.
Sonra karşısına 3 Koyun çıktı.
Johan koyunları kesip yünlerinden Yorgan yapıp, kestiği ağaçlardan yaptığı Tahtalardan yatak
yaptı.
Ve hemen işe başladı.
Evin temelini atmıştı. Bir tane kapı yapıp evine kimsenin girmemesini sağladı.
ama açtı ve fırın yoktu. Mecburi dışarı çıkıp madene inmeye başladı.
Şansa bak ki bir kömür birde demir damarı bulmuştu topladığı demir ve kömürlerin haddi hesabı yoktu.
Gerekli taşın 2 katını toplamıştı.
Ama kafasını madenden dışarı çıkardığında etraf zombiler ile dolmuştu.
Ve daha farklı yaratıklar la. Johan aklını kullanıp maden girişini kapı ile kapattı.
madenden evine bir tünel açtı. Ama evi karanlık olduğu için evinde 2 Zombi Vardı.
Hemen Kendi demir kılıcı ile saldırmaya başladı.
Zombileri temizledikten sonra evini meşale ile aydınlatmaya başladı.
Yaptığı yatağa girerken kalbi korkudan çok sert atıyordu.
Yatağa girip yattı ve Kendini kendi gezegeninde buldu ama eli kolu bağlıydı.
Herobrine Johan'ın karşısına geçip gülmeye başladı.
Herobrine: Sen kardeşimi benden çaldın bende senin hayatını.
TheJohan: Benim tek istediğim beni dışlamayan bir arkadaşımla takılıp biraz eğlenmek.
Herobrine: Ne birazı? 2 yıl Boyunca kardeşimle konuşmaz oldum hepsi senin yüzünden.
TheJohan: Tamam Özür dilerim.
Herobrine: Özrün ecele faydası yok.
TheJohan: Steve ile Remmi'ye ne yaptın?
Herobrine: Onlar öldü sebebi ise sensin.
TheJohan çığlık atar. Ve birden uyanır.
Oh! Lanet kötü bir kabus muş.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. Bölüm Hayata tutun.
TheJohan çok acıkmıştı. Hemen yiyecek bir şey aramaya gitti.
Bir süre sonra Yorgun olur ve bir ağacın dibine oturur karnı iyice acıkmıştır.
Açlıktan gözleri kapanmaya başlamıştır.
Tam gözleri kapandığı anda kafasına 2 elma düşer.
TheJohan:

O elmaları saniyeler içerisinde bitirir.Sonra hemen ağaca çıkıp karnını doyuracak kadar elma yer.
Ve yanına biraz daha elma alır ve eve götürür.AMA!!!!! Ev yerinde değildir.
Evini aramaya başlar ve bir köye rast gelir.Bu köy ticaret köyüdür.
Bu Köyde Ticaret,Koruma,Çiftçi ve benzeri meslekler ile uğraşan köylüler vardır.
Köyün en yaşlısına sorar.
TheJohan: Neresi burası?
Köylü: Gariplikler Gezegeni.
TheJohan: Peki buraya nasıl geldiniz?
Köylü: Herobrine varya? İşte onun ataları bizi buraya getirdi bizi buraya getirirken hero daha bir bebekti. elbet bir gün herobrine atalarının gücüne kavuşacaktı.Tabi ölünce.Sonra onlar bizleri teker teker seçtiler.Hemen hemen tüm köylüler burda 8 kişi hariç.
TheJohan: Peki n'oldu bu köylülere?
Köylü: Hero'nun ataları bu 8 köylünün 2 sini zombi 2 sini Işınlanan bir yaratık yaptı.
2 sini zombiye benzer domuza, 2 sini de patlayan bir yaratığa dönüştürdü.
TheJohan: Peki neden 2?
Köylü: Üreye bilmeleri için 4'ü kız 4'ü erkek seçti.Sonra bir gecede tüm gezegeni sardı.
Bizde burada bizleri savunmaları için Korucu yetiştiriyoruz. Sen nasıl geldin?
TheJohan: Herobrine!!! En yakın arkadaşımı ve Nişanlısını kaçırdı.
Köylü: Peki en yakın arkadaşının adı ne?
TheJohan: Steve.
Köylü: Steve'mi? Ben onun öğretmeniydim.Bu Herobrine Steve'nin nesi oluyor?
TheJohan: Kardeşi
.
Köylü: Peki neden o kötü değil?
TheJohan: O her zaman iyi olmaya yemin etti.Peki evimi gördünüz mü?
Köylü: Şu yeni kesilmiş tahtadan ev mi?
TheJohan: (
) Evet.
Köylü: 20 dakika önce ışınlanan yaratıklar o evi buraya taşıdı.
Johan merak ile evine doğru koşarken Yaşlı Köylü merak ile izliyordu.
Johan eve girdiğinde her şey yerli yerinde idi.Derin bir oh çekerek kendini yatağa attı.
Köylü
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. Bölüm Savaş Eğitimi ve ordu kurma.
Köylü Steve'nin yanına gider ve şöyle der.
Köylü: Benim sana bir sürprizim var.Beni takip et seni sürprizine götüreyim birde gidene kadar hiçbir şey sorma.
TheJohan: Tamam.
köylü johan'ı köyün merkezine götürür. Merkezde dikili bir direğin üzerinden bir zil alır ve bir taş ile vurur.Etrafta 400 kişilik başı boş insan toplanır.Johan bunun tuzak olduğunu sanır ve kılıcı'na uzanır.Yaşlı köylü;
Köylü: Dur! Yargısız infaz yapma önce bir dinle neden bunların burada olduğunu.
TheJohan: Ne o zaman bu? yoksa bir tuzak mı?
Köylü: Hayır! Bunları senin emrine veriyorum. Bunları eğit savaş için hazırla zamanı gelince
Bunlar ile arkadaşını aramaya çık bunlar köydeki Korucu eğitimi almak isteyenlerin 10'da 1'i
bunları savaşa eğit madene inip maden topla istediğini yap ama asla tembellik yapma.
onlarla beraber git.
TheJohan: Gerçekten mi? o zaman beni takip edin der ve evine doğru ilerler.
400 kişilik köylüyü 4'de böler. 100 kişiyi odun kesmeye 100 kişiyi madene 100 kişiyi yiyecek bulmaya 100 kişiyi de Kışla yapmaya gönderir. 1 ay sonra dev gibi bir kışla her askerin üstünde Professional 3 Eşyalar.
İyi eğitilmiş bir ordu ve çok zeki ve strateji bilgisi çok iyi bir komutan (Johan).
TheJohan: Efendim çok teşekkür ederim.Size borcumu nasıl ödeye bilirim?
Köylü: hiçbir şeye gerek yok evlat.
Kendine iyi bak ama!!!!!
Öğrencim ve Karısını bul getir. Bakalım tanıyacakmı?
TheJohan: Sağol'un efendim size çok teşekkür ederim.Emrinizi Yerine getireceğim.
der ve yola çıkar.
4 gün sonra bir geçit bulurlar.Ve bu geçite
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6.Bölüm Steve ve Remmi kurtuluyor.
Girerler içeri girdikleri gibi Zpm(Zombie Pigman) lar ile karşılaşır.
Askerler hemen saldırır ve dev gibi uçan yaratıklar çıkar. TheJohan şans eseri kılıcını sallar iken Ghast'ın attığı ateş topuna çarpar ve ateş topu ghasta geri gider ve ghast ölür.
Bunu gören askerler aynı taktik ile önce Zpm'leri sonra Ghast'ları öldürür.
En sonunda bir kaleye varırlar. Kaleden atlayan Kılıçlı iskeletler (Wither Skeleton) savaşmaya başlar.
Johan yanına 50 kişilik bir ekip ile kaleye sızar içeride yine korumalar vardır Johan bunları da geçtikten sonra bir oda görür ve 25 kişiyi kapıya nöbet tutmaları için koyar diğer 25 kişilik ekip ile içeri girer içeride yine tanıdık bir korkunç kahkaha duyar bu
HEROBRINE Dir. 20 kişi Herobrineyi oyalar iken Johan ve 5 kişi 2 şer gruba ayrılıp Steve ve Remmi'nin elini çözer bunlar hızla kaçarken
Johan: Beyler Görev tamam çekiliyoruz.
20 Kişi birden: Efendim siz kaçın biz onları oyalarız.
Johan: Hayır olmaz bu bir emir dir size emrediyorum.Geri çekiliyoruz.
Askerlerden 5 kişi: (3 kişiyi tutup dışarı çıkararak) Soran olursa isyan edip kuralları çiğnedik bizi çıkarmaya çalışırken giriş çöktü diyin.
Johan: Hayıııııııııııııııırrrrrrrrr!!!!
Dışarı çıkınca johan
Johan: Çekiliyoruz bu bir emirdir der.
Askerler emre uyar ve geri çekilir.Geçitten geçtikten sonra toplam 478 kişi geçidi tutar ve 2 gün sonra geçitte bir gariplik görülür. tüm askerler geçidin önüne geçip geçitte nöbet tutar. ama geçitten gelen sadece 6 kişi idi. Bu 6 kişinin komutanı
TheJohan: Ne oldu diğerleri nerede?
Komutan: Onlar Herobrine ile kapışır iken Hero kılıcını düşürdü. Ben onun kılıcını alıp Herobrine'ye fırlattım.
TheJohan: Sonra n'oldu?
Komutan: Birden bir patlama oldu ve sadece 6 kişi hayatta kaldık.
Johan askerleri toplayarak bir kapı hazırladı büyük gün bu gün idi bu kapı buradan 1 kez açılıp dünyadan 1 kez kapanır bir daha açılmaz idi. bütün herkes kapıdan geçtikten sonra
Steve: Kardeşim biliyorum ki sen iyi bir insansın ama bunu yapmak zorundayım(der ve kapının etrafına patlayıcı yerleştirir çıkarken birini ateşe verir ve kapıdan geçer geçtikten sonra kapı bir anda yok olur.)
Bütün köylüler: Noldu?
Steve: O artık yok.
der ve gider. 1 ay sonra sonra düğün şenlik olur. Remmi ve Steve Evlenmekte dir.
Köyün yaşlısı yüzükleri takar ve mutluluklar diler.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar burada bitire bilir veya devam edebilirim.
Lütfen okuduktan sonra oylama Yapınız.
Önceki Bölüm Sonraki Bölüm
Herobrine TheJohan'ı alpı ıssız bir adaya atar.
TheJohan gözlerini açtığında kafasını bir tavuk gagalarken gördü.
Önce etrafa bakıp nerede olduğunu anlamaya çalıştı.
Ama tanıyamamıştı.
Akşam oluyordu Johan'ın içine; Güneş batana kadar bir sığınak bulmazsa ölecek
Der gibi bir his doğdu.
Johan'ın kafası çok karışmıştı.
Sürekli;
Neresi burası? Steve ve Remmi nerde? Herobrine beni nereye getirdi? Neden güneş batana kadar?
Bu gezegende Ne var ki?
Deyip düşüncelere dalıyordu.
Sonra bir sığınak bulmaya keşfe çıktı.
Ama sığınak bulamayınca hemen ağaçları kesmeye başladı.
Gayet güzel gidiyordu.
Sonra karşısına 3 Koyun çıktı.
Johan koyunları kesip yünlerinden Yorgan yapıp, kestiği ağaçlardan yaptığı Tahtalardan yatak
yaptı.
Ve hemen işe başladı.
Evin temelini atmıştı. Bir tane kapı yapıp evine kimsenin girmemesini sağladı.
ama açtı ve fırın yoktu. Mecburi dışarı çıkıp madene inmeye başladı.
Şansa bak ki bir kömür birde demir damarı bulmuştu topladığı demir ve kömürlerin haddi hesabı yoktu.
Gerekli taşın 2 katını toplamıştı.
Ama kafasını madenden dışarı çıkardığında etraf zombiler ile dolmuştu.
Ve daha farklı yaratıklar la. Johan aklını kullanıp maden girişini kapı ile kapattı.
madenden evine bir tünel açtı. Ama evi karanlık olduğu için evinde 2 Zombi Vardı.
Hemen Kendi demir kılıcı ile saldırmaya başladı.
Zombileri temizledikten sonra evini meşale ile aydınlatmaya başladı.
Yaptığı yatağa girerken kalbi korkudan çok sert atıyordu.
Yatağa girip yattı ve Kendini kendi gezegeninde buldu ama eli kolu bağlıydı.
Herobrine Johan'ın karşısına geçip gülmeye başladı.
Herobrine: Sen kardeşimi benden çaldın bende senin hayatını.
TheJohan: Benim tek istediğim beni dışlamayan bir arkadaşımla takılıp biraz eğlenmek.
Herobrine: Ne birazı? 2 yıl Boyunca kardeşimle konuşmaz oldum hepsi senin yüzünden.
TheJohan: Tamam Özür dilerim.
Herobrine: Özrün ecele faydası yok.
TheJohan: Steve ile Remmi'ye ne yaptın?
Herobrine: Onlar öldü sebebi ise sensin.
TheJohan çığlık atar. Ve birden uyanır.
Oh! Lanet kötü bir kabus muş.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. Bölüm Hayata tutun.
TheJohan çok acıkmıştı. Hemen yiyecek bir şey aramaya gitti.
Bir süre sonra Yorgun olur ve bir ağacın dibine oturur karnı iyice acıkmıştır.
Açlıktan gözleri kapanmaya başlamıştır.
Tam gözleri kapandığı anda kafasına 2 elma düşer.
TheJohan:
O elmaları saniyeler içerisinde bitirir.Sonra hemen ağaca çıkıp karnını doyuracak kadar elma yer.
Ve yanına biraz daha elma alır ve eve götürür.AMA!!!!! Ev yerinde değildir.
Evini aramaya başlar ve bir köye rast gelir.Bu köy ticaret köyüdür.
Bu Köyde Ticaret,Koruma,Çiftçi ve benzeri meslekler ile uğraşan köylüler vardır.
Köyün en yaşlısına sorar.
TheJohan: Neresi burası?
Köylü: Gariplikler Gezegeni.
TheJohan: Peki buraya nasıl geldiniz?
Köylü: Herobrine varya? İşte onun ataları bizi buraya getirdi bizi buraya getirirken hero daha bir bebekti. elbet bir gün herobrine atalarının gücüne kavuşacaktı.Tabi ölünce.Sonra onlar bizleri teker teker seçtiler.Hemen hemen tüm köylüler burda 8 kişi hariç.
TheJohan: Peki n'oldu bu köylülere?
Köylü: Hero'nun ataları bu 8 köylünün 2 sini zombi 2 sini Işınlanan bir yaratık yaptı.
2 sini zombiye benzer domuza, 2 sini de patlayan bir yaratığa dönüştürdü.
TheJohan: Peki neden 2?
Köylü: Üreye bilmeleri için 4'ü kız 4'ü erkek seçti.Sonra bir gecede tüm gezegeni sardı.
Bizde burada bizleri savunmaları için Korucu yetiştiriyoruz. Sen nasıl geldin?
TheJohan: Herobrine!!! En yakın arkadaşımı ve Nişanlısını kaçırdı.
Köylü: Peki en yakın arkadaşının adı ne?
TheJohan: Steve.
Köylü: Steve'mi? Ben onun öğretmeniydim.Bu Herobrine Steve'nin nesi oluyor?
TheJohan: Kardeşi
Köylü: Peki neden o kötü değil?
TheJohan: O her zaman iyi olmaya yemin etti.Peki evimi gördünüz mü?
Köylü: Şu yeni kesilmiş tahtadan ev mi?
TheJohan: (
Köylü: 20 dakika önce ışınlanan yaratıklar o evi buraya taşıdı.
Johan merak ile evine doğru koşarken Yaşlı Köylü merak ile izliyordu.
Johan eve girdiğinde her şey yerli yerinde idi.Derin bir oh çekerek kendini yatağa attı.
Köylü
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. Bölüm Savaş Eğitimi ve ordu kurma.
Köylü Steve'nin yanına gider ve şöyle der.
Köylü: Benim sana bir sürprizim var.Beni takip et seni sürprizine götüreyim birde gidene kadar hiçbir şey sorma.
TheJohan: Tamam.
köylü johan'ı köyün merkezine götürür. Merkezde dikili bir direğin üzerinden bir zil alır ve bir taş ile vurur.Etrafta 400 kişilik başı boş insan toplanır.Johan bunun tuzak olduğunu sanır ve kılıcı'na uzanır.Yaşlı köylü;
Köylü: Dur! Yargısız infaz yapma önce bir dinle neden bunların burada olduğunu.
TheJohan: Ne o zaman bu? yoksa bir tuzak mı?
Köylü: Hayır! Bunları senin emrine veriyorum. Bunları eğit savaş için hazırla zamanı gelince
Bunlar ile arkadaşını aramaya çık bunlar köydeki Korucu eğitimi almak isteyenlerin 10'da 1'i
bunları savaşa eğit madene inip maden topla istediğini yap ama asla tembellik yapma.
onlarla beraber git.
TheJohan: Gerçekten mi? o zaman beni takip edin der ve evine doğru ilerler.
400 kişilik köylüyü 4'de böler. 100 kişiyi odun kesmeye 100 kişiyi madene 100 kişiyi yiyecek bulmaya 100 kişiyi de Kışla yapmaya gönderir. 1 ay sonra dev gibi bir kışla her askerin üstünde Professional 3 Eşyalar.
İyi eğitilmiş bir ordu ve çok zeki ve strateji bilgisi çok iyi bir komutan (Johan).
TheJohan: Efendim çok teşekkür ederim.Size borcumu nasıl ödeye bilirim?
Köylü: hiçbir şeye gerek yok evlat.
Öğrencim ve Karısını bul getir. Bakalım tanıyacakmı?
TheJohan: Sağol'un efendim size çok teşekkür ederim.Emrinizi Yerine getireceğim.
der ve yola çıkar.
4 gün sonra bir geçit bulurlar.Ve bu geçite
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6.Bölüm Steve ve Remmi kurtuluyor.
Girerler içeri girdikleri gibi Zpm(Zombie Pigman) lar ile karşılaşır.
Askerler hemen saldırır ve dev gibi uçan yaratıklar çıkar. TheJohan şans eseri kılıcını sallar iken Ghast'ın attığı ateş topuna çarpar ve ateş topu ghasta geri gider ve ghast ölür.
Bunu gören askerler aynı taktik ile önce Zpm'leri sonra Ghast'ları öldürür.
En sonunda bir kaleye varırlar. Kaleden atlayan Kılıçlı iskeletler (Wither Skeleton) savaşmaya başlar.
Johan yanına 50 kişilik bir ekip ile kaleye sızar içeride yine korumalar vardır Johan bunları da geçtikten sonra bir oda görür ve 25 kişiyi kapıya nöbet tutmaları için koyar diğer 25 kişilik ekip ile içeri girer içeride yine tanıdık bir korkunç kahkaha duyar bu
HEROBRINE Dir. 20 kişi Herobrineyi oyalar iken Johan ve 5 kişi 2 şer gruba ayrılıp Steve ve Remmi'nin elini çözer bunlar hızla kaçarken
Johan: Beyler Görev tamam çekiliyoruz.
20 Kişi birden: Efendim siz kaçın biz onları oyalarız.
Johan: Hayır olmaz bu bir emir dir size emrediyorum.Geri çekiliyoruz.
Askerlerden 5 kişi: (3 kişiyi tutup dışarı çıkararak) Soran olursa isyan edip kuralları çiğnedik bizi çıkarmaya çalışırken giriş çöktü diyin.
Johan: Hayıııııııııııııııırrrrrrrrr!!!!
Dışarı çıkınca johan
Johan: Çekiliyoruz bu bir emirdir der.
Askerler emre uyar ve geri çekilir.Geçitten geçtikten sonra toplam 478 kişi geçidi tutar ve 2 gün sonra geçitte bir gariplik görülür. tüm askerler geçidin önüne geçip geçitte nöbet tutar. ama geçitten gelen sadece 6 kişi idi. Bu 6 kişinin komutanı
TheJohan: Ne oldu diğerleri nerede?
Komutan: Onlar Herobrine ile kapışır iken Hero kılıcını düşürdü. Ben onun kılıcını alıp Herobrine'ye fırlattım.
TheJohan: Sonra n'oldu?
Komutan: Birden bir patlama oldu ve sadece 6 kişi hayatta kaldık.
Johan askerleri toplayarak bir kapı hazırladı büyük gün bu gün idi bu kapı buradan 1 kez açılıp dünyadan 1 kez kapanır bir daha açılmaz idi. bütün herkes kapıdan geçtikten sonra
Steve: Kardeşim biliyorum ki sen iyi bir insansın ama bunu yapmak zorundayım(der ve kapının etrafına patlayıcı yerleştirir çıkarken birini ateşe verir ve kapıdan geçer geçtikten sonra kapı bir anda yok olur.)
Bütün köylüler: Noldu?
Steve: O artık yok.
der ve gider. 1 ay sonra sonra düğün şenlik olur. Remmi ve Steve Evlenmekte dir.
Köyün yaşlısı yüzükleri takar ve mutluluklar diler.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar burada bitire bilir veya devam edebilirim.
Lütfen okuduktan sonra oylama Yapınız.
Önceki Bölüm Sonraki Bölüm
Son düzenleme: