MineKing07
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sahte hesaptan kastım minecraft.net den alınmayan hesaplar buna arkadaşlarda dahil oluyor nereden aldığı belli olmaz arkadaşın anladın?orda arkadaşım verdi yazıyor
Sahte hesaptan kastım minecraft.net den alınmayan hesaplar buna arkadaşlarda dahil oluyor nereden aldığı belli olmaz arkadaşın anladın?orda arkadaşım verdi yazıyor
Bunlarda sahte hesap bulsun anca.Sorun nasıl çözülüyor biliyormusun ?
Gidiyorsun 20£'ya aslanlar gibi alıyorsun minecraftı, ondan sonra şifreni kimseyede vermiyorsun, hem iyisinden hesabın oluyor hemde alan insanları sersem yerine koymuyorsun
%100 kesin çözüm
sahte hesap derken dsadsa ne saçmalıyon konuyu kirletme[DOUBLEPOST=1435060712,1435060679][/DOUBLEPOST]
yine kastın bak![]()
Post kasıp kasmamış olması önemli değil Emre. Eğer rahatsız oluyorsan rapor etme tuşu var. Konuyu devam ettiren sensin burada.Sen anlamadın herhalde sanamı söyledim kafatasın boş 1 gram beynin yok anlamıyorsun sana söylemediğimi burada geliyorsun salak diyip atar yapıyorsun şimdi sen buradan git herşeyide kendine alınma ilerde sorun yaşarsın hadi bana eyvallah.
evet anladımSahte hesaptan kastım minecraft.net den alınmayan hesaplar buna arkadaşlarda dahil oluyor nereden aldığı belli olmaz arkadaşın anladın?
orda arkadaşım verdi yazıyor
ilk yazdığımdaydı o arkadaşının minecraft.net den aldığını düşündüğümdenO zaman niye bunu yazdın?
Tamam o zaman mesajını sil veya düzenle.ilk yazdığımdaydı o arkadaşının minecraft.net den aldığını sandığımdan
sende alıntılarını düzenleTamam o zaman mesajını sil veya düzenle.
bedavamı aldım sanıyon çok komiksin hesabı ************ den aldım 19 TL ye e postası değişmez yazıyodu ama skinide değişmiyor![DOUBLEPOST=1435788709,1435788514][/DOUBLEPOST]Mojang Güvenlik Sorusunu Unuttuma Tıklayınca Hırsızlık Olmasın Diye 3 ünüde Birden Soruyor.
Yani o hesabın 3 güvenlik sorusunuda artık aynı anda sorman lazım bu değişmeyecektir.
Ben 2 kere güvenlik sorumu unutmustum değiştirdiğimde güvenlik amaçlı bunu yaptılar.
iyide olmuş kendi paranla kendi premiumunu al bunlarla uğraşırsan sonuç bu olur.
yaşı belli etmişsin kendini boşuna büyük gösterme çok bilmiş yaşın küçük dostum boşuna birşeyler sallama hem 5 TL değil 19 TL ************ den aldım o siteyi bidaha sizde almayın bence kazık yediğimi anlayınca minecraft.net ten 60 TL ye aldım keşke 19 TL mi boşuna harcamasaydım ************ kazıktır!!!Ya arkadaşlar bazen cidden yaşınızı merak ediyorum bu @emre5354 yaşı küçük belli. Gitmiş çalıntı yani ( Son zamanlarda ünlü olan 5 tl ye satılan mcsg bansız sloganlı ) hesaplardan almış gelmiş burada şikayet ediyor. 3 tane soru soruyor 2 sini biliyorum diyor . Bu güvenlik sorularını en başta biz hazırlamıyor muyuz ? Annenizin kızlık soyadı v.s bilmesi lazım değil mi ? Bence daha fazla uzatmaya hiç gerek yok bırakın ne hali varsa görsün çok istiyorsa 60 TL minecraft.