Sizce Meslek koymalı mıyız ? Yorumlarınızı Bekliyorum.
Meslek ve hatta para bile koymayın.Claim hakkını ise herkese verin.
Son düzenleme:
Sizce Meslek koymalı mıyız ? Yorumlarınızı Bekliyorum.
Faction kafası survivala uyarlanmış../fly gibi saçma özellikler vermiyeceğizbüyülü ench elma,p3-4 tarzı koruma oyun parası özel tag claim hakkı spawner tarzı ? Birde Demir Vip,Altın Vip, Elmas Vip, Emerald Vip tarzı düşünüyoruz
Oyunda para servere özel, oyun parasını oyunun içinde bulunulacak ve özel itemler satılacak oyun parası ile keskinlik3 tarzı[DOUBLEPOST=1420723675,1420723610][/DOUBLEPOST]Meslek ve hatta para bile koymayın.
Factions ile Survival ı karıstırmamalısınız.[DOUBLEPOST=1422621438][/DOUBLEPOST]Yorumlarınızı Bekliyorum.Faction kafası survivala uyarlanmış.
Lapis ve hammadde olmamalı, gereksiz pluginler olmamalı. Aslında öm atarsan sağlam fikirler veririm. Unutmadan herşeyin satıldığı shop ve arsa olmamalı.PekiSunucuyu en fazla 20 gün içerisinde açıcaz[DOUBLEPOST=1420666152,1420666101][/DOUBLEPOST]İsterseniz öneri verebilirsiniz
Neler Olmalı, olmamalı[DOUBLEPOST=1420668274][/DOUBLEPOST]
![]()
Şuanda Meydanı İnşa Ediyorum![]()
2-3 saat ? Müşteri hizmetlerini 1saat 30dk boyunca aradıgımı ayriyetten mesaj attıktan sonra aradan 1 gün geçtiğini hatırlıyorum. Kendi telefonunu arayana kadar hiçbir iletide gelmemiştiGençler merhaba
öncelikle gemi iyi fakat geliştirebilirsin.Host olarakda,en iyisi nitrado (tabi bana göre en iyisi) AxiTR'nin yanından bile geçme,alıcaksan Batıhost yada nitrado ticketlerine 2-3dk içinde mesaj yazıyorlar.Üstelik lag en azsevide fakat AxiTR'de lag fazla.Ticketlere cevap 2-3 saat. Sen düşün
![]()
Nitrado mu AxiTR için mi dostum ?2-3 saat ? Müşteri hizmetlerini 1saat 30dk boyunca aradıgımı ayriyetten mesaj attıktan sonra aradan 1 gün geçtiğini hatırlıyorum. Kendi telefonunu arayana kadar hiçbir iletide gelmemişti![]()
AxitrNitrado mu AxiTR için mi dostum ?