[3 İstek Skript] Yazarsanız Sevinirim

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skripti biraz anlamaya çalıştım ancak anlayamadım lütfen kusura bakmayın :D

İstediğim ilk skript çubuk ile oyuncuya sağ tıklandığında karşıdaki oyuncunun canını doldurması, tıklayanın ise para ve xp kazanması. Ama bu özelliğin sadece bir gruba özel olması. Tıkladıktan sonra da yok olması.

İkincisi ise bir kişi yere blok koyduğunda para ve xp gelmesi. Bu da bir gruba özel olacak. Hatta her bloğa farklı para ve xp gelirse çok güzel olabilir.

Son olarak yapılabileceğinden emin olmadığım bir şey. Biri bir blok üzerinden atlayınca para ve xp gelecek. Tabi bu da bir gruba özel olacak.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hşşt çaktırma :D[DOUBLEPOST=1437925796,1437925730][/DOUBLEPOST]İlla ki 1 sunucuda mı olması lazım bu fikirlerin? Sonra gelip bana çalıntı fikir diyecekseniz hiç açmayayım sunucuyu.
Hem çalıntı hem başkasına yaptırıyorsun en azından git kendin yap öyle çalıntı diyelim :(

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hem çalıntı hem başkasına yaptırıyorsun en azından git kendin yap öyle çalıntı diyelim :(
Sadece ilki var o sunucuda. Diğerleri yok. (En son sunucuya girdiğimde öyleydi.) O zaman ilk spleef yapan hepsine çalıntı desin. İşiniz gücünüz çalıntı fikir çalıntı map çalıntı çalıntı. Sen önce telif hakkı almış mı onu söyle. Sonra gel yanıma paşa paşa çalıntı de. Bu kadar düşüncesiz olmayın. Bu konuyu yardım istemek için yapıyorum. Burada ilkini örnek olarak yazarlar diğerlerini kendim o örnekte düzenleme yaparak yazarım. İnsaf yahu insaf...[DOUBLEPOST=1437926383,1437926074][/DOUBLEPOST]Ayrıca Hayat RPG'yi çok severim. Girmenizi öneririm. Sen ne diyorsun bu konuya @SweetNetwork

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Sadece ilki var o sunucuda. Diğerleri yok. (En son sunucuya girdiğimde öyleydi.) O zaman ilk spleef yapan hepsine çalıntı desin. İşiniz gücünüz çalıntı fikir çalıntı map çalıntı çalıntı. Sen önce telif hakkı almış mı onu söyle. Sonra gel yanıma paşa paşa çalıntı de. Bu kadar düşüncesiz olmayın. Bu konuyu yardım istemek için yapıyorum. Burada ilkini örnek olarak yazarlar diğerlerini kendim o örnekte düzenleme yaparak yazarım. İnsaf yahu insaf...[DOUBLEPOST=1437926383,1437926074][/DOUBLEPOST]Ayrıca Hayat RPG'yi çok severim. Girmenizi öneririm. Sen ne diyorsun bu konuya @SweetNetwork
Evladım ne saçmalıyorsun,bilmiyor musun asla taklit ettiğini geçemezsin.

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evladım ne saçmalıyorsun,bilmiyor musun asla taklit ettiğini geçemezsin.
Yahu ne yapayım asla yapmayayım mı onu? Ben yapsam ona yapamazsın mı diyeceğim? Bu kadar karaktersiz olmayın. Kendini bilmez ukalaların bazıları gelmiş çamur atmaya çalışıyor her şeye. Diyecek söz bulamıyorum...

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Yahu ne yapayım asla yapmayayım mı onu? Ben yapsam ona yapamazsın mı diyeceğim? Bu kadar karaktersiz olmayın. Kendini bilmez ukalaların bazıları gelmiş çamur atmaya çalışıyor her şeye. Diyecek söz bulamıyorum...
Ulan sen misin karaktersiz biz miyiz hırto ?
Asla yapmıyacaksın tabi,
kurucu olmak ona buna skript dilenmekten,
pluginer aranıyor konuları açmaktan,
sadece isteyip karşılık vermemekten,
veyahut onun bunun sunucusuna özel şeyleri görüp çalmaya kalkıp üstüne bir de 'uğalağsığnız,çalmadım ki bağıyordum' ayağı
yapmaktan daha üstün bir şey.
Sana garantisini veririm buradaki herkes seni tersliyecek çünkü kimse sansarları sevmez.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Fikir hırsızlığını forumda ki kişiler(Bazıları...Maalesef) çok kötü karşılıyor.Senin yaptığında farksız bir şey.Spleef sunulan bir eklenti herkes özgürce kullanabilir.Birinin sistemini çalma :(

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Fikir hırsızlığını forumda ki kişiler(Bazıları...Maalesef) çok kötü karşılıyor.Senin yaptığında farksız bir şey.Spleef sunulan bir eklenti herkes özgürce kullanabilir.Birinin sistemini çalma :(

Yorumunuz için teşekkür ederim. Benim onlara anlatmak istediğim herkese çamur attıkları. Yaptıkları yorumlara bakıyorum da gerçekten dünyada böyle insanlar var mı diyorum. Sunucumda kendime özgü pek çok fikir var. Sadece Doktor ve Polis fikri bana ait değil. Doktor yapmayayım mı yani ben. Veya polis. Adamlar nerde bu meslekler der. Arkadaşlara en çok kızdığım yan ise EGO'larını tavan yaptırıp konuları baltalamak. Bana gelip öyle değil de böyle yap dese bir şey demeyeceğim.

Acilen konuya bekleniyorsunuz @SweetNetwork

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Yorumunuz için teşekkür ederim. Benim onlara anlatmak istediğim herkese çamur attıkları. Yaptıkları yorumlara bakıyorum da gerçekten dünyada böyle insanlar var mı diyorum. Sunucumda kendime özgü pek çok fikir var. Sadece Doktor ve Polis fikri bana ait değil. Doktor yapmayayım mı yani ben. Veya polis. Adamlar nerde bu meslekler der. Arkadaşlara en çok kızdığım yan ise EGO'larını tavan yaptırıp konuları baltalamak. Bana gelip öyle değil de böyle yap dese bir şey demeyeceğim.

Acilen konuya bekleniyorsunuz @SweetNetwork
Sana zaten öyle yapma başka yap diyorlar ?

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Resmen Fikir Hırsızlıgı Bu Özellik Sweet Networkte RPG sunucusunda Doktorlarda var
Yahu ben belirtiyorum zaten. Oradan aldım yazdım size. Sunucunun sahibini de konuya davet ediyorum zaten.

Neyse lütfen herkes konuyu baltalamayı bıraksın. Diğer iki skripti yazabilen olursa çok teşekkür ederim :)

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Arkadaşımızın da söylediği gibi herkese açık bir eklentiyi kullanırsan çalmış olmazsın öyle değil mi ? şu anda mesela hunger gamesi bulan bir kişi fikrini para kazanmak adına spigotta değerlendiriyor ve eklentisini satın alanlara özgürce kullanma hakkını tanıyor .. @serkant sen ise hiçbir şekilde bir yerde kodları paylaşılmamış veya özgürce kullanım hakkı tanınmamış bir şeyi istiyorsun .. millet bu nedenle çalıntı diyor . Ortada ego falan göremiyorum ben ..

Şu anda spleef yazınca önüne bukkit , spigot dallarında çok plugin veya skript çıkacaktır .. çünkü ilk olarak bunu bulan kişi millete popi olmak için paylaştı .. ben paylaşmıyorum sorun burda ..

wynncraft var bilirsen .. oradaki asa sistemi aşırı güzel çok ciddi bir emek istiyor .. o asa sistemini çaldılar ve her tarafta skriptlerini paylaştılar .. wynncraft'ın yetkilileri bunu engellemeye çalıştı ama başaramadılar .. şu anda o sistem çalıntı halka açık değil ama kullanılıyor ..

kısaca demek istediğim halka açık bir eklentiyi de kullanabilirsin her hakkı saklı bir eklentiyi de .. seni engelleyemezler fakat hep çalıyor hep alıntı yapıyor diye tanırlar seni hiçbir zaman sana inanmazlar kendi eklentini yapsan bile ..

"İstediğim ilk skript çubuk ile oyuncuya sağ tıklandığında karşıdaki oyuncunun canını doldurması, tıklayanın ise para ve xp kazanması. Ama bu özelliğin sadece bir gruba özel olması. Tıkladıktan sonra da yok olması." bunu kesinlikle onaylamıyorum .. bir arkadaş yazıp sana verirse hiçbir şey yapamam tabiiki .. dediğim gibi umarım açıklayıcı olmuştur .