3 kahramanın yaşamı (mc hikayesi)

655

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
önsöz:
hikayeye diyer 2 kahraman sonra eklencektir.
ilk karakter tahmin ettiginiz gibi stevedir.
yorumlardan seçtigim isimleri koyucam :D
hikaye basliyor
bebek hikayesi gibi anlatilmis olabilir 2. bölüm böle olmicak

Bir zamanlar köylülerin yasadigi bir köy varmis.Burda Steve adli bir demirci varmış.Mesleginden dolayı kaslı ve güclü biriymis.Bir gün kendi kilicini keskinleştirirken karsina bir bay çıkmış.Ondan bir elmas kılıç yapmasini isteyip fiyati sormus.
Steve:
-elmas kılıclar 30 zümrüttür.DEr hic umursamadan.adam devam eder:
-peki bana en iyi kiliclarindan birini yapsan 100 zümrüt veririm.Steve düşünmeye başlamış...
Sonra:
-120 zümrüte anlaşırız
-Anlaştık yarın kılıcı alırım
-Yarın gel
Steve kılıcı yapmaya başlamış geceye kadar onla uğraşmış ve bitirmiş.Sonra onu en iyi enchlerinden birini kullanip enchlemis.
yarin adam gelmis alişveris yapilmis ve gitmiş.
Steve sonra gezintiye çıkmaya karar verir.
Ormanda yüyürken hareket eden bir şey görür ve onu koşarak takip etmeye başlar
ama gördügü sey ortada yoktur ve önünde büyük bir eski çürümüs bir villa vardir.
kapiyi yavaşca açar...
1.bölümün sonu[DOUBLEPOST=1386101821,1386101078][/DOUBLEPOST]kimsemi bakmaz la

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Okurken aslında Dark Iron'dan kareler çağrıştırmadı değil :p
- Duyumlarıma göre sen bu alemin en iyi demircisiymişsin ?
ACT kafasını kaldırdı Grantini bir baştan aşşağı süzdü. Tipindeki gülümsemeden para teklif edeceği ve en iyi silahları yapmasını isteyeceği belliydi.
Ya da craft_man'ın RPG rehberi konusundaki diyalogdan :)

655

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2. karakter 3. bölümde gelecektir(MrCrafts)
mineqolixs saol
Okurken aslında Dark Iron'dan kareler çağrıştırmadı değil :p

Ya da craft_man'ın RPG rehberi konusundaki diyalogdan :)
en son o konuyu 3 ay önce okumustum :p
alinti oldugunu bilmiodum :p 2. bölümü alinti yazmadan yapmaya çalisçam[DOUBLEPOST=1386270159,1386269426][/DOUBLEPOST]bölüm 2:
Notlarla dans

Steve yaklaşık 1 saattir evi dolasyordu dekoru çok güzel yapılmış bir evdi bu.Elinde bir kağıt vardı.Onu evin tavan arasında bir sandıkta bulmuştu.Kağıdı okuyordu.
Kağıtta:
-bunu okuyan insan maceran yakında başlıyacaktır.Bu maceranın sonu minecraft dünyasina huzur getirecektir.Yakında bir arkadaş edineceksin.Bunlar sana garip gelebilir ama dogru...
Yazıyordu Steve bir anlam verememişti bu yazılara bir an bir göz yanılması yaşadıgını zannetti gördügü şey kendisine benziyordu ama suratını görmemişti..
biraz durduktan sonra devam etti evde araştırma yaparken resmin arkasinda bi oda fark etti.içeri girince bir tuş gördü o tuşa basınca bir zindan kapısı açıldı.İçeri girmedi.Hemen köye gitti,Demir kılcını ve zincir setini alarak geri geldi.Zindanda dolaşırken iskeletler görüyordu bu manzara onu ürpertmişti.Yürürken ona hoşgeldin demek için 3 tane zombi karşıladı derken arkadan iskeletler geldi.Steve uzun bir süre kapıştıktan sonra yaralı bir şekilde ilerledi.Önünde bir başka oda vardı.Bura kütüphaneye benziyordu.içerdeki kitapları okudu ve göz yanılmasının gerçek oldugunu anladı.Ve bir sandık gördü sandığın içinde 1 insannın kafası ve bir not vardı kafadan irenerek kağıdı almaya çalıştı.Kağıtta:
-2.Adımı geçtin genç insan sıradaki hedefin uzaktadır,Arkadaşını yolculuk sıasında bulacak ve tehlikeye gireceksin.Göz yanılması sandığın şeye 1 adım daha yaklaşaksın yolun açık olsun hazırlan
yazıyordu STeve Artık bu notlara önem vermeye başladı allta görmedigi bir kısmı son anda gördü orda

Gidecegin yol denizlerde
Batıya dogru yüksel
şehre var ve göz yanılmasını anlat
Tarih öncesi eseri bul ve bu anahtarı sok
Bu yazıya şaşırmıştı bir bilmeceydi işlerini hizlandirdi ve hazirliklara başladı...
2.BÖLÜMÜN SONU...

K

Klood07

Ziyaretçi
Ben de hikaye yazıyorum hikayemi benle yazmak ister misin? :D

655

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
çifte hikaye yürüt dion :D[DOUBLEPOST=1386271306,1386271263][/DOUBLEPOST]geçen okumuştum bölümleri biraz kısaydı uzatmanı tercih ederim barim 2 kisi 2 hikaye idare etsin nolcak yav :p

655

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
istersen konuşmadan başlıyalım çalısmaya :D ben konusma baslatiom[DOUBLEPOST=1386271960,1386271386][/DOUBLEPOST]3.bölüm(kısa bir bölüm olcaktır)
NeW friend(:D)
Steve Armadillo adlı gemyile yola çıkmıştı 1 hafta süren yolculuk sonrası bir fırtınaya kapıldılar tek kurtluan Steve idi.Tahta parçasına tutunarak ilerliyordu.Birden bir gemi gördü.Gemidekilere bağırdı kısa bir süre sonra yeni gemideydi Orda MrCrafts ile tanıştı.Steve kılıç kullanıyor,MrCrafts da kılıç kullanıyordu(ne kullanmayı sevdigini bilmiyorum birdaki bölüm degistirtirim)Kısa sürede takım oldular Stevenin şansına rotaları aradğını şehirdi.Steve ve MrCrafts yürümeye başladılar Steve adım adım bilmeceyi uyguluyordu.Yanılmanın gerçek olmadıgına artık emindi.Ona HeroBrine diyorlardı Steve bu adı duyunca sarsıldı geçmişe bir yolculuk başladı aklında çocuklukları o mağara Brinenin tavırları... hepsi gözünün önünden geçti.Beyaz gözlerini hatırladı göz yanılmasıyla eşleştirdi onu...Gözleri doldu ama ağlamadı,ağlayamıyordu bu olay onun adımları daha hızlı uygulamasını sağladı sonunda tapınağı buldu ve anatharı kilide yerleştirdi.Bir yere düşmeye başladılar allta su vardı. Suya çakıldılar. Önlerinde gördüklri sey Tam olarak Brine yani Herobrineydi Steve kılıcını kavradı Ve MrCrafts ı beklemeden saldırdı aa HErobrine etraftan yokoldu....
3.Bölümün sonu

K

Klood07

Ziyaretçi
Ben devam edeyim

4. Bölüm(aşırı kısa olacak)
HeroBrine steve'nin arkasına ışınlandı. Steve'ye:
-''Beni yenemezsin'' dedi

Bu sefer MrCrafts'ın önüne ışınlandı. Ona:
-Benimle dünyaları fethetmek ister misin? dedi
MrCrafts ona kılıcını fırlattı. Ancak kılıç ona zarar vermedi

HB: