NathaNomel
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hadi bakalım ironik yada yaratıcı şeyler bekliyorum sizden ben ne mi yapardım ? bimde 2TL ye çiğköfte var yanınada ayran daha aklıma bir şey gelmiyor yazın belki bir gün işimize yarar 
Pazarlığa gerek yok tam 3TL acaba para mı arttırmaya çalışıyorsun napıyorsun bim kardeş bu 2 liraya çiğ köftede bulursun 1 liraya ayranda ehuehuheuheçiğköfte ayranı pazarlıkla 3 liraya alarak.
bu bilgiyi attım cebimePazarlığa gerek yok tam 3TL acaba para mı arttırmaya çalışıyorsun napıyorsun bim kardeş bu 2 liraya çiğ köftede bulursun 1 liraya ayranda ehuehuheuhe
Bimde 2TL ye çiğköfteyi bırak a101 ve bimde 2 yada 2 buçuk TL ye Nust Knacker karşılaştırdım aralarında pek bir fark göremedim eheuheubu bilgiyi attım cebime![]()
bu gördüğünüz arkadaşın tanesi 50 kuruş. Bu arkadaşdan 6 tane alıyoruz. Geçelim diğer adıma ;Voooooooov. Güzel taktikSadece kendiminkini değil 2 kişiyi daha doyururum 3 tl ile. Nasıl mı?
Şimdi kardeşlerim 3 liramız var. Ekli dosyayı görüntüle 52065 bu gördüğünüz arkadaşın tanesi 50 kuruş. Bu arkadaşdan 6 tane alıyoruz. Geçelim diğer adıma ;
Aldığımız 6 adet mendille birlikte güzel bir yolun yanına geliyoruz.Tanesini 1 liradan satıyoruz.
Ne kadarımız oldu ? 6 TL.
Aynı işlemi tekrarlıyoruz fakat bu sefer 12 adet alıyoruz. Böyle böyle fabrika bile kurarım len ben (:
yok o bedava yanında ingilizce dersi bedava hemde bu arada nasılsın len ben limonporçayın sütünü iç
Tabiiki kadim dostum neden olmasın?Voooooooov. Güzel taktikŞirket açalım mı beraber ne dersin? İsminide Serpak yapalım
![]()
Bende varım canım sıkıntı yokTabiiki kadim dostum neden olmasın?
'' Seninle her yola varım ulaağ ''
Ergenleri için reklam yaparsanız (anladınız siz ehueuhehue peçete eğ) satışlarınız 2 kata çıkarBende varım canım sıkıntı yokŞirket hazırlıklarına başlayabiliriz. Serpak LTD ŞTİ
Dostum şirketi en kısa vakitte paraya boğalımBende varım canım sıkıntı yokŞirket hazırlıklarına başlayabiliriz. Serpak LTD ŞTİ
Ulan ahahhahahahahErgenleri için reklam yaparsanız (anladınız siz ehueuhehue peçete eğ) satışlarınız 2 kata çıkar
Ulan hiç güleceğim yoktuErgenleri için reklam yaparsanız (anladınız siz ehueuhehue peçete eğ) satışlarınız 2 kata çıkar
Dostum şirketi en kısa vakitte paraya boğalım
Forum.Gamer'e bağış yaparız belkiii
Ulan ahahhahahahah
En iyisi su geçirmez (Anladın sen) peçete yapalım.