3 Liraya karnınızı nasıl doyurursunuz ?

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hadi bakalım ironik yada yaratıcı şeyler bekliyorum sizden ben ne mi yapardım ? bimde 2TL ye çiğköfte var yanınada ayran daha aklıma bir şey gelmiyor yazın belki bir gün işimize yarar :D

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Porça + simit + ayran bitti :D

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sadece kendiminkini değil 2 kişiyi daha doyururum 3 tl ile. Nasıl mı?

Şimdi kardeşlerim 3 liramız var. bd8a36a9e2668d21f1d67d3907d3b671.jpg bu gördüğünüz arkadaşın tanesi 50 kuruş. Bu arkadaşdan 6 tane alıyoruz. Geçelim diğer adıma ;
Aldığımız 6 adet mendille birlikte güzel bir yolun yanına geliyoruz.Tanesini 1 liradan satıyoruz.
Ne kadarımız oldu ? 6 TL.
Aynı işlemi tekrarlıyoruz fakat bu sefer 12 adet alıyoruz. Böyle böyle fabrika bile kurarım len ben (:

@NathaNomel dostum yeterince yaratıcı olmalı ^.^

Son düzenleme:

ExS

En iyi cevaplar
0
Sadece kendiminkini değil 2 kişiyi daha doyururum 3 tl ile. Nasıl mı?

Şimdi kardeşlerim 3 liramız var. Ekli dosyayı görüntüle 52065 bu gördüğünüz arkadaşın tanesi 50 kuruş. Bu arkadaşdan 6 tane alıyoruz. Geçelim diğer adıma ;
Aldığımız 6 adet mendille birlikte güzel bir yolun yanına geliyoruz.Tanesini 1 liradan satıyoruz.
Ne kadarımız oldu ? 6 TL.
Aynı işlemi tekrarlıyoruz fakat bu sefer 12 adet alıyoruz. Böyle böyle fabrika bile kurarım len ben (:
Voooooooov. Güzel taktik :D Şirket açalım mı beraber ne dersin? İsminide Serpak yapalım :D

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bende varım canım sıkıntı yok :D Şirket hazırlıklarına başlayabiliriz. Serpak LTD ŞTİ
Dostum şirketi en kısa vakitte paraya boğalım :D
Forum.Gamer'e bağış yaparız belkiii :ıslık::para:

Ergenleri için reklam yaparsanız (anladınız siz ehueuhehue peçete eğ) satışlarınız 2 kata çıkar
Ulan ahahhahahahah :D
En iyisi su geçirmez (Anladın sen) peçete yapalım.

ExS

En iyi cevaplar
0