3 Önemli soru lütfen bakın

Cootue

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1)Ben modlu server kurmak istiyorum ama hamachide denedim sadece ben girebiliyorum bütün ayarlar tam güvenlik duvarı kapalı modlar aynı sebebini bilen varmı Team Wiewer den kurabilcek yardım edicek varsa skype den iletişime geçsin skype: haruntukel

2) 2 tane mod arıyorum adlarını bilmiyorum ama modun yaptıkları mesela suya girinca dik değil yatay şekilde yüzün çitleri yüksek bi yere koyunca altında bişi olmazsa elleriyle sallanarak gidiyor
ve 2 blokdan atlayarak değil blogun kenarından 2 elle tutunarak iniyor bunu resimlerden gördüm
1.5.2 varsa çok işime yarar

3) buda bi mod ama bu mod eklem surat ifadeleri veriyor üzgünken mesela açken suratı -_- böyle oluyo bu modunda 1.5.2 çok işime yarar

bunları neden istiyosun dersen yakında Minecraft Dizisi çekicem ve bu Sağlam bir şey olmasını istiyorum bu modlar görsellik verecektir çünkü Dizinin konusu Super kahramanlar Animasyon gibi olucak 10 sezonluk her hafta 3 bölüm Yardım etmek veya dizilerin çekilişlerini izlemek için hamachi ağlarını veriyorum Ağ adı: Harunt1 Harunt50 arası bütün ağlar açık şifre hepsinin 123[DOUBLEPOST=1378385821,1378385505][/DOUBLEPOST]bi tanesini buldum 2)smart moving

3) dahala sır ?

MineCraftKralı68

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BİLMİYORUM AMA BENDE ESKİDEN VARDI HATIRLARSAM SÖYLERİM GARDAŞ[DOUBLEPOST=1378389917,1378389850][/DOUBLEPOST]Animated Players işte bende bu mod vardı dostum sağolsun Maktedon söyledi :D :D :D

YunusGenc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D[DOUBLEPOST=1378390131,1378390097][/DOUBLEPOST]MinecraftKralı68 Aksaray'ın plakası diyemi 68 koydun :DDDDD

MineCraftKralı68

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hayır ben orduluyum sayıyı hep o koyuyom güzel oluyo :D[DOUBLEPOST=1378390208,1378390168][/DOUBLEPOST]mesajım beğense güzel olurdu ya :(

Cootue

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sağoll tamamdır 3 tane mod yükledim servere ve kendime+forge sonra kendi .minecraft dosyamı rar yaptım Siteye koydum millet ordan indirip Roming e atıp direk girebiliyor artık çok iyi değilmi :D ? son modu söylediğin için teşekkürler[DOUBLEPOST=1378398494,1378398272][/DOUBLEPOST]gelmek isterseniz ip vereyim :D

Cootue

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi .minecraft dosyalarını indirmeniz lazım sitemden indirilecek şimdi burdan link vermeyim Hamachime geli ordan vereyim :)
ağ adı: Harunt1 ve Harunt50 arası hepsi benim şifr 123