3. Yapı ( Kale ) Devamı

Hiçbir Program Kullanmadan Yaptığım Kaleyi Beğeniyor Musunuz?

• Harika

Kullanılan: 11 39.3%
  • Fena Değil

Kullanılan: 7 25.0%
  • İdare Eder

Kullanılan: 1 3.6%
  • Kötü

Kullanılan: 1 3.6%
  • Rezalet

Kullanılan: 8 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    28

Malison

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk amatör ev çalışmam: https://forum.gamer.com.tr/threads/İlk-küp-sanatı-başlığım.75330/

İkinci amatör ev çalışmam: https://forum.gamer.com.tr/threads/İkinci-evim.77797/

Daha önceki konu: https://forum.gamer.com.tr/threads/3-yapı-kale.78162/

Daha önceki konuda başlangıcını gösterdiğim kale yapımım devam ediyor... Yazdığım gibi ara ara paylaşımlarda bulunacağım... Aklıma yeni fikirler geldikçe eklemesini yapıyorum. Mesela dışarıdaki ufak kent gibi. Tabi ufak kalmayacak ancak bu konu uzun bir serinin sadece başlangıcı :exhausted:

Yorumlarınızı esirgemeyin :)
Bu arada diğer resimler konunun devamında arkadaşlar. Görmek için aşağılara inin..

flashbangtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynen de duvarları falan yapmakta pek abartılıcak bir şey yok uzun sürer ama yaklaşık 5 blok yüksekliğinde onun için kolay olur :)

Exoistic

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
kullanmıyorsa Helal Olsun...

Kullanıyorsa da bir şey değişmez world edit sadece işini çabuklaştırır. Yapının ince kısımlarını istese de world editle yapamaz. Buraları kendi yaptıktan sonra 100-1000 bloğu kendi değil world editle koysa sadece zamandan kazanmış olur yapması zor birşeyi basit yoldan plugin ile yapmış olmaz.

Malison

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
World edit kullanmıyorum arkadaşlar. Kalenin üstüne 7 blok altına 7 blok sur vardır. :) Aşağıdaki zindanları yaparken ss lerini koyucam :) Neden world edit kullanmıyorsun derseniz eğer el emeğinin bir anlamı var ancak world editle çekilen surların gözümde değeri sıfırdır. Sur uzunlukları giriş kapısı tarafı 130 (1820 blok alt + üst) blok Yan taraflar 124 (1736 blok alt + üst ) bloktur. Program kullanmamak bir şey değiştirmiyor diyen arkadaşlar rica ediyorum elle yapsınlarda görelim değişen bir şey varmı yok mu :) Parmak ağrısını çeken bilir :p Bu arada sadece kalenin dış görünüm olayı yok. İçleride doludur onlarda video çekerken gözükecektir. Yani kaleyi yaptım dışardan 3-5 foto koydumla olan bir kale değildir bu. İç mimarisine kadar bitecektir..

17.05.2013 09:00 Resimleri:

Exoistic

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
World edit kullanmıyorum arkadaşlar. Kalenin üstüne 7 blok altına 7 blok sur vardır. :) Aşağıdaki zindanları yaparken ss lerini koyucam :) Neden world edit kullanmıyorsun derseniz eğer el emeğinin bir anlamı var ancak world editle çekilen surların gözümde değeri sıfırdır. Sur uzunlukları giriş kapısı tarafı 130 (1820 blok alt + üst) blok Yan taraflar 124 (1736 blok alt + üst ) bloktur. Program kullanmamak bir şey değiştirmiyor diyen arkadaşlar rica ediyorum elle yapsınlarda görelim değişen bir şey varmı yok mu :) Parmak ağrısını çeken bilir :p Bu arada sadece kalenin dış görünüm olayı yok. İçleride doludur onlarda video çekerken gözükecektir. Yani kaleyi yaptım dışardan 3-5 foto koydumla olan bir kale değildir bu. İç mimarisine kadar bitecektir..

Benim demeye çalıştığım bu değildi beni yanlış anlamışsın. Mesela surun 3 katını dolduracaksın. Basit bir şey sadece yan yana blokları dizeceksin. Program sadece zaman kazandırır diyorum ama yapının ince kısımlarını (giriş kısmı kuleler vs.) programla zaten yapılamaz yapılsa da bir anlamı kalmaz. Benim dediğim şey blokları yan yana dizmektense program kullanılabilir yani böyle basit şeyler için.

CpLScarlet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamamen Katılıyorum Sana :) Kendin Dizdiğin Block Gibisi Yoktur.Genelde Block Koyarken Yapacağım Yapıyla ilgili Fikirler Gelir Aklıma :)

Malison

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
KuLeLerin ÇatiLarini Değiştirmen Gerekiyor Bence.

Mesela? Örnek verirsen kafamda belki birşeyle şekillenebilir :)[DOUBLEPOST=1368736454,1368736327][/DOUBLEPOST]
Benim demeye çalıştığım bu değildi beni yanlış anlamışsın. Mesela surun 3 katını dolduracaksın. Basit bir şey sadece yan yana blokları dizeceksin. Program sadece zaman kazandırır diyorum ama yapının ince kısımlarını (giriş kısmı kuleler vs.) programla zaten yapılamaz yapılsa da bir anlamı kalmaz. Benim dediğim şey blokları yan yana dizmektense program kullanılabilir yani böyle basit şeyler için.

Yok zaten sana özel yazmadım :) Vakitten kazanmak için emekten ödün vermektense 1 ayda bitirirm ama kendim yaptım derim :)[DOUBLEPOST=1368771045][/DOUBLEPOST]Up. 2. Postumda yeni resimler.[DOUBLEPOST=1368867175][/DOUBLEPOST]up

latif

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
içeri ye dışarıdaki köyün gelişmişini yapsaydın daha iyi olurdu.