Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız Kutlu Olsun — “Büyük işleri yalnız büyük milletler yapar.”

bluera

Fiercely unapologetic.
Site Danışmanı
Geliştirici
Mesajlar
972
En iyi cevaplar
13
Beğeniler
2,046
Puanları
2,480
Ruh hali
30AĞUSTOS.jpg

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI
Türk milletinin 7’den 70’e; kadın, erkek, çocuk, yaşlı demeden işgalci güçlere karşı vermiş olduğu mücadelenin temsilcisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız, kuşkusuz büyük Türk tarihinde yerini altın harflerle yazdırmıştır. Ulu Önderimiz Başkomutan Mareşal Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, bütün Türk milletinin bizim olanı geri alma amacıyla yola çıktığı bu kadim mücadele, beraberinde birçok hikayeyi, şehidi, gaziyi ve efsaneyi beraberinde getirmiştir.

Büyük Taaruz’un sonucunda Yunan ordularının topraklarımızdan çekilmesi ile birlikte, Anadolu tekrardan gerçek sahibi olan Türk halkının egemenliği altına girmiştir. 30 Ağsutos Bayramımız ise sembolik olarak kurtuluş mücadelesinde şehit olan askerlerimizi ve halkımızı anmak, zaferimizi kutlamak ve Büyük Taaruz’un başkomutanı Ulu Önderimiz Atatürk’e şükranlarımızı sunmak amacıyla kutlanmaya devam etmektedir ve devam da edecektir.

“Büyük işleri yalnız büyük milletler yapar.”
30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun! Başta Ulu Önderimiz Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi, gazilerimizi ve bütün kahramanlarımızı saygı, sevgi ve özlem ile anıyoruz ve anmaya da sonsuza kadar devam edeceğiz.
 


Crowley07

Nether Yerlisi
Site Yöneticisi
Site Danışmanı
R. Sorumlusu
Mesajlar
2,092
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,695
Puanları
4,920

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
Mesajlar
969
En iyi cevaplar
21
Beğeniler
1,469
Puanları
2,680

Üst