EminG
Em El Ci Pıro Oğ may Gat !
- En iyi cevaplar
- 0
Sen Sil ve Dediğimi YapZaten var?
Java'nı Sillll (Türk Taktiği Sil Yükle Düzelir.)
Java 7 YEDİİİİİ 64 Biittt Yüklee ( Yedi Olmasına Dikkat ) ( 64 Bit Olmasına da Dikkat )
Sen Sil ve Dediğimi YapZaten var?
Neden yedi? 8 vardı bende bak oraya dikkat etmedim.Hem zaten otomatik update ediyor??Java 7 YEDİİİİİ
NOONONONONONOONO !!!!!! NO !!!! NO!!!!!!!!!!!!!!Neden yedi? 8 vardı bende bak oraya dikkat etmedim.Hem zaten otomatik update ediyor??
hocam uydururken bi mola ver la boğulucanNOONONONONONOONO !!!!!! NO !!!! NO!!!!!!!!!!!!!!
SEKİZ OLMAAZZZ NOT THE FREAKING SEKIZZZ !!
Cidden. Java 8 ile Modlu Oynayamazsın. Modlar Java 8'i Desteklemiyor ve Çoğu Zaman Çöküyorlar.
Java 7'ye Geç farkı Gör![]()
-Xmx2G -Xms2G -Xmn768m -XX:+DisableExplicitGC -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+UseParNewGC -XX:+UseNUMA -XX:+CMSParallelRemarkEnabled -XX:MaxTenuringThreshold=15 -XX:MaxGCPauseMillis=30 -XX:GCPauseIntervalMillis=150 -XX:+UseAdaptiveGCBoundary -XX:-UseGCOverheadLimit -XX:+UseBiasedLocking -XX:SurvivorRatio=8 -XX:TargetSurvivorRatio=90 -XX:MaxTenuringThreshold=15 -Dfml.ignorePatchDiscrepancies=true -Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true -XX:+UseFastAccessorMethods -XX:+UseCompressedOops -XX:+OptimizeStringConcat -XX:+AggressiveOpts -XX:ReservedCodeCacheSize=2048m -XX:+UseCodeCacheFlushing -XX:SoftRefLRUPolicyMSPerMB=10000
Bence uyduran sensin şahsen denedim modluda Java 7 olunca fps im iki katına çıkıyorhocam uydururken bi mola ver la boğulucan
kardeşim java 7 ile 8 olmasının hiçbir önemi yoktur
sadece bazı modlar java 8 ile uyuşmaz ondada hata verir (legacyavafixer) adlı mod ilede bu hata çözülür
kısaca javayla ilgisi yok bunun
benim kullandığım jvm kodu oyunu optimize eder
bunu kullanırsan belki bi kasma düşebilir
Kod:-Xmx2G -Xms2G -Xmn768m -XX:+DisableExplicitGC -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+UseParNewGC -XX:+UseNUMA -XX:+CMSParallelRemarkEnabled -XX:MaxTenuringThreshold=15 -XX:MaxGCPauseMillis=30 -XX:GCPauseIntervalMillis=150 -XX:+UseAdaptiveGCBoundary -XX:-UseGCOverheadLimit -XX:+UseBiasedLocking -XX:SurvivorRatio=8 -XX:TargetSurvivorRatio=90 -XX:MaxTenuringThreshold=15 -Dfml.ignorePatchDiscrepancies=true -Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true -XX:+UseFastAccessorMethods -XX:+UseCompressedOops -XX:+OptimizeStringConcat -XX:+AggressiveOpts -XX:ReservedCodeCacheSize=2048m -XX:+UseCodeCacheFlushing -XX:SoftRefLRUPolicyMSPerMB=10000
Şimdiiiii,hocam uydururken bi mola ver la boğulucan
kardeşim java 7 ile 8 olmasının hiçbir önemi yoktur
sadece bazı modlar java 8 ile uyuşmaz ondada hata verir (legacyavafixer) adlı mod ilede bu hata çözülür
kısaca javayla ilgisi yok bunun
benim kullandığım jvm kodu oyunu optimize eder
bunu kullanırsan belki bi kasma düşebilir
Kod:-Xmx2G -Xms2G -Xmn768m -XX:+DisableExplicitGC -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+UseParNewGC -XX:+UseNUMA -XX:+CMSParallelRemarkEnabled -XX:MaxTenuringThreshold=15 -XX:MaxGCPauseMillis=30 -XX:GCPauseIntervalMillis=150 -XX:+UseAdaptiveGCBoundary -XX:-UseGCOverheadLimit -XX:+UseBiasedLocking -XX:SurvivorRatio=8 -XX:TargetSurvivorRatio=90 -XX:MaxTenuringThreshold=15 -Dfml.ignorePatchDiscrepancies=true -Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true -XX:+UseFastAccessorMethods -XX:+UseCompressedOops -XX:+OptimizeStringConcat -XX:+AggressiveOpts -XX:ReservedCodeCacheSize=2048m -XX:+UseCodeCacheFlushing -XX:SoftRefLRUPolicyMSPerMB=10000
hocam niyetin ne bilmiyorum amaŞimdiiiii,
Öncelikle Kodlama Bilgin Sıfır Mış.
İkinci Olarak Tag Layf !??!? yapmak istemezdim ama
O verdiğin kodlar Java 8'de Çalışmaz.
!(!((İnsert Thug Life Music Here)!)!)!)
java 7 kurmak bile gerekmezJava 8 kullanın hiç takmayın bunları bence adamlar modlar uyumsuz diye yalanlar uyduruyor. Tabi gidersin minecraft 1.4.7 sürümünde modpack oynarsan java7 kurman gerekir onun dışında j8 daha iyi
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ben de onu diyorum eski modpack oynamadığı sürece j8 kullanmalı.java 7 kurmak bile gerekmez
legacyjavafixer moduyla düzeliyor
+ forge zaten liblerinin içinde bu modu barındırıyor güncel forge kullanıldığı sürece bunada gerek yok
hocam niyetin ne bilmiyorum ama
uydurmayı bırak artık
![]()
Tamam bende de 64 bit var 0 fps alıyorum işte.O değilde orjinal JVM Arguments kodu verir misin?32 bit ile 64 bit arasında çok fark var.
Örneğin 32 bitte eski laptopta 30 fps alıyordum 64 bit'in kurunca fps 60'a fırladı.
Sebebini bende anlamadım .s