sipahisedat54

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Buildler kötü ve aşırı basit. Aynı zamanda sizi diğer survival sunucularından ayıran bir şey bulunmamakta. Klasik survival sunucusu. Sonuç olarak pek iç açıcı değil.
Serverimizde Maden kazarken bulabilceniz MadenParası ozelliği var ve bu hicbir serverde yok ve ayrıyaten serverimizde spawnerlar oyun parasıyla satılıyor bu özellik te baska serverlerde yok :)

Serverle ilgili yorumlarınızı bekliyoruz

PatikliPenguen_Real

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server hakkındaki yorumları dikkate almayın beyler spawneri parayla alabileceğini tek sunucu burasıdır. Kişi sayısı azdır sakinlik vardır arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz zevkli bir ortamdır. Hile kullananlar temizlendi. Rehberler aşırı cahil sevmediğim nokta bu :D ama sunucuda ben çok online olurum sorabilirsinzi bana

sipahisedat54

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Server sıfırlandı şimdi daha kaliteli

Sanal market ve team plugini serverimize eklenmiştir. İyi oyunlar

YSF007

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Server sıfırlandı şimdi daha kaliteli

Sanal market ve team plugini serverimize eklenmiştir. İyi oyunlar
Acaba Serverde kac Online Var Gunluk

Kardes Kusura Bakmada Axitrbilisim Nezmandir 32kisilik slota 3Gb Ram veriyor Ve Demissin Ki Lag Olmaz Demissin Ben Kolaylikla Bu Sunucuda Lag Yaratirim ve Pluginlerinden Kaynakli Bir Hataylada Bu Serveri gg Yaparim Yani Bu Server Tutmaz Once Pluginlerin acigini Kapat O Acigi Sana Solerim Ama Ucretli Yoksa Gecmis Olsun Bilader Kolay Gelsin

AyYıldızSw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hile yok dion vip hile ile gamemode açıp herkezi kestim kimse bir şey yapamadı spawnere oyun parasıyla vermen bir ayrıcalık deil komut açıkların fışkırıyo gg olmak bir komuta bağlı bilgin olsun