Kanıtlaması kolay sıkıntı yok reis biz bir söz söylüyorsak bilki destekli söylüyoruz .So creative gel göstereyim çekinmeden . Ben gösterebilirken senin de arkasında durduğun cümleyi kanıtlaman lazım.
Kanıtlaması kolay sıkıntı yok reis biz bir söz söylüyorsak bilki destekli söylüyoruz .So creative gel göstereyim çekinmeden . Ben gösterebilirken senin de arkasında durduğun cümleyi kanıtlaman lazım.
ve + şahitlerin olması önemsiz dediğin şey de benim arsama 20 yi geçik insan gelip gidiyor bu durumda yalan atsam zaten bu konuyu savunmam ben sadece yaptığım buildin bana ait olduğunu söylüyorum.Şahitlerin olması önemsiz yani destekli bir kanıtlaman lazım inandırman lazım .
Buraya konu açmamda ki amaç insanların benim buildlerime yapacakları yorumları görmek ben gidip başka birinin map ini yüklemişim atmışım bu benim umrumda olurmu yada bu kadar korurmuyum sence ?Kanıtlaması kolay sıkıntı yok reis biz bir söz söylüyorsak bilki destekli söylüyoruz .
Bak ne diyorum harbi bu konu için seninle sonuna kadar tartışırım bilki eskiden bu mapin tıpa tıp benzerini bu forumda paylaştılar fakat sonradan kaldırdılar editlemişsin ben sana bunu kanıtlıycağım lütfen beklemede kal .ve + şahitlerin olması önemsiz dediğin şey de benim arsama 20 yi geçik insan gelip gidiyor bu durumda yalan atsam zaten bu konuyu savunmam ben sadece yaptığım buildin bana ait olduğunu söylüyorum.
Buraya konu açmamda ki amaç insanların benim buildlerime yapacakları yorumları görmek ben gidip başka birinin map ini yüklemişim atmışım bu benim umrumda olurmu yada bu kadar korurmuyum sence ?
Bekliyor olacağım.Yaptığım bir şeye editleme falan denmesi hiç hoş değil birinden alsam servera nasıl atıcam öle bir yetkim mi varki edit diyor tıpatıp aynısı diyorsun onu anlayamadım.Bak ne diyorum harbi bu konu için seninle sonuna kadar tartışırım bilki eskiden bu mapin tıpa tıp benzerini bu forumda paylaştılar fakat sonradan kaldırdılar editlemişsin ben sana bunu kanıtlıycağım lütfen beklemede kal .
Bak ne diyorum kanıtlıycam kardeşim bak harbi sinir ediyorsunuz sizin gibiler milletin emeğine girip ben yaptım bak bu olaylar serverlerdede çok oluyor eski serverlerin adlarını kullanıyor sahtekarlar ama ben bu yalanları ortaya dökerim bilki her zaman haklının yanındayım .Ben burda yalan söylesem elime ne geçecek ki prim yapmaya çalıssam burda neden yapayım değilmi bir düşün kanıtlarını göster eğer böyle bir şey doğruysa olmasıda imkansızken haklısın deriz.
Berkan Özçelik senmisin ?? bak sizin gibi sahtekarlar yüzünden gelişmiyor bir adamın daha emeğine giriyorlar adalet bumu ??Ben burda yalan söylesem elime ne geçecek ki prim yapmaya çalıssam burda neden yapayım değilmi bir düşün kanıtlarını göster eğer böyle bir şey doğruysa olmasıda imkansızken haklısın deriz.
tmm bekliyorum .
Ben çalıntı map yapsam beni neden so gibi bir servera builder olarak alsınlar.Neyse bu noktaya getiren sensin ben yaptığım kendi emeklerimle yaptığım bir şeyin bu şekilde yorumlanması zoruma gittiği için bu kadar mesaj atıyorum.
Bak özel konuşma aç benle skype ni versene bir mümin kardeşim bakalım gerçek Berkan senmisin ??Ben daha başkasının emeklerini çalacak kadar küçülmüş birisi değilim ben çevremden aldığım terbiyeler böle şeyleryapmama izin vermez hayatta en sevmediğim şeylerden birisi olan sahtekarlığı kendim yapmam imkansızken neden durduk yere milletin emeğini çalacak kadar küçüleyim . Ben gel sonoyuncu creative arsamı da göstereyim bu durumda da tasdikleyeyim yalanım yok benim .
Skype : brknozclkBak özel konuşma aç benle skype ni versene bir mümin kardeşim bakalım gerçek Berkan senmisin ??
O "bir serverdeki" "bekleme lobisi"nin fotoğrafını çekip buraya kanıt olarak atamazsan sana ne diyelim? Bu harita SonOyuncu creative sunucusunda bizim gözetimimiz altında yapıldı.Kardeşim map sana ait olduğundan eminmisin ?
- Bir serverde bekleme lobisi yapılmıştı orası.
Ben sizin özel bir çalışanınız değilim bunu öncelikle biliniz.Yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim @BirkanÖzçelik emeğine sağlık .
@BurakcanAkpolat yorumlarıma delete çekermisin !!!