[32x] BasitKraft 2 OkO ! |0.1| (1.8) - İlk sürüm !

(Unutmayın Daha İlk Sürüm) [32x] BasitKraft 2 OkO'yu Beğendiniz Mi ?

• Kullanılan toplam oy
    6

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İLK KONU : https://forum.gamer.com.tr/konu/2093-indirme-0-9-4-basit-kraft-gold-bir-cok-yenilik-sizlerle.220545/
BasitKraft doku paketini bu sefer 32x ve pvp için uyarlanmış halini hazırlıyoruz.
(Vattic's Faithiful üzerine yapılmıştır.)
#YENİLİK LİSTESİ#
[HASHTAG]#Elmas[/HASHTAG] Zırh tümüyle basitleştirildi.
#Tüm kılıçlar basitleştirildi.
[HASHTAG]#Elmas[/HASHTAG] aletler tümüyle basitleştirildi.
#Bazı boyalar basitleştirildi.
[HASHTAG]#Yay[/HASHTAG] basitleştirildi.
[HASHTAG]#Olta[/HASHTAG] basitleştirildi.
#Çakmaktaşı basitleştirildi.
[HASHTAG]#Deneyim[/HASHTAG] iksiri, Sondaş Gözü ve Sondaş İncisi gibi bazı eşyalar basitleştirildi.
#1.8 için tüm kapılar basitleştirildi.
[HASHTAG]#Gardiyan[/HASHTAG], İskelet, Zombi ve Creeper yaratıkları basitleştirildi.
[HASHTAG]#Alex[/HASHTAG] ve Steve basitleştirildi.
[HASHTAG]#Listeye[/HASHTAG] şimdilik girmeyen küçük eşyalarda basitleştirildi.

#RESİMLER#

#İNDİRME BAĞLANTISI VE VIRUSTOTAL#
İndirme :
https://yadi.sk/d/sriffeYngPBMh

VirusTotal : https://www.virustotal.com/tr/file/...63024e4e687e093eb3375c396f5de7482b1/analysis/

İKİNCİ DOKU PAKETİNİN GELİŞMESİ İÇİN YORUM YAZIN !

Son düzenleme:

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Göze hoş ve güzel görünüyor :) Bence devam et.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
YORUM

Son günlerde niye hep geç kalıyorum ya :(

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
YORUM...

Evet "Yorum" yazdım istediğin gibi...
Güzel paket devam

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış Anlama Güzel Olmuş Ama Bunu Herekes Yapabilir Dostum Sadece Tek Renk Yapmışsın

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Faithful Üzerinden Yapılan Çok Fazla Pack Var Buda Onlar Gibi Bir Klasik Olmuş
BdCraftCubik Tarzı Şeylere Merak Sardım Bu Aralar 3D Model Resource Pack İçin Fakat Daha Çözemedim İlerde Çözebilirsem Bir Pack Paylaşabilirim Sana Tavsiyem O Tarz Bir Şeye Yönelmen

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faithful Üzerinden Yapılan Çok Fazla Pack Var Buda Onlar Gibi Bir Klasik Olmuş
BdCraftCubik Tarzı Şeylere Merak Sardım Bu Aralar 3D Model Resource Pack İçin Fakat Daha Çözemedim İlerde Çözebilirsem Bir Pack Paylaşabilirim Sana Tavsiyem O Tarz Bir Şeye Yönelmen
32x Doku paketlerinin hepsi zaten Faithiful üzerinden yapılır çünkü Minecraft'ın 16x dışında başka bir doku boyutu yok, bu yüzden bu paketin üzerine yapmak zorunda kaldım. Hatta 32x Default zaten Faithiful'dur. Bu zamandaki tüm doku paketleri ya bunun ya da başka doku paketlerinin üzerine yapılıyor.
BdCraftCubik 3D Editor de zaten adı üstünde Sphax'ın yani başkalarının üzerinden gidilmeden kimse doku paketi yapamaz. Yapılması için ayrı bir ekip toplanması lazım ki bununla da kimse uğraşamaz, uğraşmadı.[DOUBLEPOST=1430568186,1430568024][/DOUBLEPOST]İmkanımız yok yani anlatabildi mi ? :C

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
32x Doku paketlerinin hepsi zaten Faithiful üzerinden yapılır çünkü Minecraft'ın 16x dışında başka bir doku boyutu yok, bu yüzden bu paketin üzerine yapmak zorunda kaldım. Hatta 32x Default zaten Faithiful'dur. Bu zamandaki tüm doku paketleri ya bunun ya da başka doku paketlerinin üzerine yapılıyor.
BdCraftCubik 3D Editor de zaten adı üstünde Sphax'ın yani başkalarının üzerinden gidilmeden kimse doku paketi yapamaz. Yapılması için ayrı bir ekip toplanması lazım ki bununla da kimse uğraşamaz, uğraşmadı.[DOUBLEPOST=1430568186,1430568024][/DOUBLEPOST]İmkanımız yok yani anlatabildi mi ? :C
Birde bu konuda niye bu tip mesajlar gelmedi de bu konuya geldi ?
32x Default paketi ''Faithiful''dur. Yani Minecraft'ın 32x olmuş hali, bunun için ''Başkasının doku paketinin üzerinden gidilmiş'' denilemez.
https://forum.gamer.com.tr/konu/2093-indirme-0-9-4-basit-kraft-gold-bir-cok-yenilik-sizlerle.220545/
Ama yapılamaz da demiyorum yapılır elbette fakat en az 10 kişilik bir ekip ile 2 hafta uğraşman lazım.
Sana Burada Kafana Silah Dayayıp " 3 Gün İçinde Resource Pack Bitecek " Tarzı bir şey Demediğimize Göre Yok 10 Kişilik Ekip Yok Öyle Yok Böyle Diye Şeyler Çıkartmana Gerek Yok Planet Minecraftta Çoğu Resource Takip Ettiklerim Aylarca %60 Gibi Bir Yerde Kalıyor Bunlar 10 Kişi Çalışan Bir Ekip Değil Herkes Kendi Emeğini Koyuyor Ortaya
Bu Zamandaki Tüm Resourceler Başka Resource Üzerinden Yapılıyor Diye Bir Terim Yok Acemi Olarak Yapanlar Öyle Yapıyor Olabilir Yada PVP EDİT Adı Altında Yapanlar Öyle Yollarla Yapar Ve Genelde Onlar Ortaya İyi Bir Sonuç Yerine Yapmış Olmak İçin Yapanlardır Bu İşi Gerçekten İyi Bir Sonuç Çıkartmak İçin Yapan Gider 0 Dan Packını Koyar Ortaya