TRSilentMC
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
.
Son düzenleme:
İşim olamaz mı? Siz hep müsait misiniz? Kaç kere meşgul olduğumu belirttim. Ayrıca sunucuyu güzelleştirmek için yeni eklentiler bakıyorum. Hem sizinle ilgilenecek kişi ben değil, rehberlerdir. İyi günler.Kurucu Yani TeknoZZ çok ilgisiz
Dedi umursamaz admin.İşim olamaz mı? Siz hep müsait misiniz? Kaç kere meşgul olduğumu belirttim. Ayrıca sunucuyu güzelleştirmek için yeni eklentiler bakıyorum. Hem sizinle ilgilenecek kişi ben değil, rehberlerdir. İyi günler.
Tamam bişi demem meşgul olduğuna sunucuya birşeyler felen ekliceksindir ama 1 saniye baksan olmazmı ayrıca sorunum rehberlik değilİşim olamaz mı? Siz hep müsait misiniz? Kaç kere meşgul olduğumu belirttim. Ayrıca sunucuyu güzelleştirmek için yeni eklentiler bakıyorum. Hem sizinle ilgilenecek kişi ben değil, rehberlerdir. İyi günler.
Tamam bişi demem meşgul olduğuna sunucuya birşeyler felen ekliceksindir ama 1 saniye baksan olmazmı ayrıca sorunum rehberlik değil
Haritalar tamamen bizimdir. Ne yani bu kadar güzel harita yapamaz mıyız? İstediğiniz yerde aratın bütün haritalar bize aittir.Keşke Hazır Kullanmasaydınız Mapi ..
Teşekkür ederim.Hile koruması için şuanlık bakımda bu sorundan dolayı özür dilerim.server muhteşem gelin ve bakın servere çok güzel
Teşekkür ederim. İyi oyunlar.Server Süper İnşallah daha iyi yerlerde olursunuz server cok ozenilerek yapılmış ve ben konuyuda cok güzel buldum
Afedersiniz, skype eklerseniz daha rahat yardımcı olabilirim.Tamam bişi demem meşgul olduğuna sunucuya birşeyler felen ekliceksindir ama 1 saniye baksan olmazmı ayrıca sorunum rehberlik değil
Konuyu baltalamak gibi olmasin ama bence arena2 alinti.Haritalar tamamen bizimdir. Ne yani bu kadar güzel harita yapamaz mıyız? İstediğiniz yerde aratın bütün haritalar bize aittir.
Evet arena2 alıntı. Tek bulabildiğiniz bu oldu dimi?Konuyu baltalamak gibi olmasin ama bence arena2 alinti.
Buyrun ;Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.