.

SUNUCU KAPANSINMI?

• Evet

Kullanılan: 3 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

KingplayerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşim olamaz mı? Siz hep müsait misiniz? Kaç kere meşgul olduğumu belirttim. Ayrıca sunucuyu güzelleştirmek için yeni eklentiler bakıyorum. Hem sizinle ilgilenecek kişi ben değil, rehberlerdir. İyi günler.
Tamam bişi demem meşgul olduğuna sunucuya birşeyler felen ekliceksindir ama 1 saniye baksan olmazmı ayrıca sorunum rehberlik değil

Tamam bişi demem meşgul olduğuna sunucuya birşeyler felen ekliceksindir ama 1 saniye baksan olmazmı ayrıca sorunum rehberlik değil

TnTCrafTS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server Süper İnşallah daha iyi yerlerde olursunuz server cok ozenilerek yapılmış ve ben konuyuda cok güzel buldum

TeknoZ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Keşke Hazır Kullanmasaydınız Mapi ..
Haritalar tamamen bizimdir. Ne yani bu kadar güzel harita yapamaz mıyız? İstediğiniz yerde aratın bütün haritalar bize aittir.

server muhteşem gelin ve bakın servere çok güzel
Teşekkür ederim.Hile koruması için şuanlık bakımda bu sorundan dolayı özür dilerim.

Server Süper İnşallah daha iyi yerlerde olursunuz server cok ozenilerek yapılmış ve ben konuyuda cok güzel buldum
Teşekkür ederim. İyi oyunlar.

Sağlam bir antihile ile tekrardan açıldık!

Afedersiniz, skype eklerseniz daha rahat yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
EŞYAYA BÜYÜ BASMA YERİ (Para ile.)
Yuh.Oğlum az para düşünmeyin.