Tabi kardeşim zaten Builder alımımız var yetkili alım yerine konu açtık ayrıca build denemeleri için farklı bir serverimiz bile var bundan ayrı olarak orada yapıyoruz beğenirsek güzel olursa buraya adapte ediyoruz sistemimiz yerinde ve sağlam olarak çalışıyor alımlarımız da devam etmekte başvuruları her gün saat 12 ve 19 da okuyorum.İyi güzel paraya kıymışsınızda, siz builder alın o sunucuya.
Peki.. Umarım başarılı olursunuz..Tabi kardeşim zaten Builder alımımız var yetkili alım yerine konu açtık ayrıca build denemeleri için farklı bir serverimiz bile var bundan ayrı olarak orada yapıyoruz beğenirsek güzel olursa buraya adapte ediyoruz sistemimiz yerinde ve sağlam olarak çalışıyor alımlarımız da devam etmekte başvuruları her gün saat 12 ve 19 da okuyorum.
Sorun seninle ilgili değil. Whitelist açıksa bakıma almışlardır sunucuyu.şu an sunucuya bağlanmaya çalışırken ''Sunucuya bağlanılamadı. You are not whitelisted on this server!'' hatası alıyorum. Sorun ne acaba?
Önceki yorumları okursanız bugün bir builder aldığımızı söylemiştimbaşarilar dilerim build bulun kendinize
Serverimiz de ufak ufak bakımlar olmaktadır Whitelist kalktı şu an.Whitelist Hatası alıyorum 1 saat 20 dakikadır bilgilendirirmisiniz
Parayla ilgili bir derdim yok kardeşim para kazanmak için de kurmadım server i 2 adet yeni builder aldındı server e ağustos un 1 inde yeni spawn ile karşınıza çıkıcaz ayrıca ara ara warp ların build leri gelişecek ve yeni warp lar eklenecektir.Keşke sunucuyu açmadan önce, sunucuya harcayacağın parayı mimarlara harcayadın.