MTErdensan27
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
...
Son düzenleme:
Dediğinden pek bir şey anlamadım kusura bakma ama umarım başarılı olursun@Aerenn gerekli pluginler kaldırıldı not olarak ben konunun hiçbir yerine versiyon 1.10.2 yazmadım ayrıca server ana bilgilerine bakarak ögrenebilir ve plugin paketinin her yerine yazmış olmam ve içinde gerekli 1.8 versiyonunu koymam umarım birşeyler çagrıştırmıştır paketden gerekli şeyler kaldırıldı yadiskin görüntüleme aracıyla bakılabilir rar şifresi bulunmamakta zaten...
eski konuma yazmışsında onun cevabını vereyim dedimDediğinden pek bir şey anlamadım kusura bakma ama umarım başarılı olursun![]()
Abi Ben SkyBlock'ta Askyblock plugini kullanıyomda senin yaptıgın plugin paketinden islandsworld plugnin alsam
Permlerini Nasıl Vericem
Abi bide adaya dave edicek mesala 4 kişi davet etmek için ne perm vericem
Ada permleri
Plugin aketi Cok guzel.
+1 laky![]()
islandworld.island.create
islandworld.island.create
islandworld.island.delete
islandworld.island.info
islandworld.island.home
islandworld.island.delhome
islandworld.island.sethome
islandworld.island.expell
islandworld.island.add
islandworld.island.remove
islandworld.island.tp
islandworld.island.visit
islandworld.island.accept
islandworld.island.join
islandworld.island.deny
islandworld.island.leave
islandworld.island.spawn
islandworld.island.fixhome
islandworld.island.lock
islandworld.island.unlock
islandworld.island.calc
islandworld.island.rank
islandworld.island.biomeset
islandworld.island.biomelist
islandworld.island.biomechunkset
islandworld.island.biomeshow
islandworld.island.open
islandworld.island.close
islandworld.island.extend
evet kaldırıldıSanırsam Ücretli Olan Pluginleri Kaldırdı.
Mahir Peki Paralı Pluginleri İndirenler Nolucak ?öncelikle permler şunlar not menu sistemi plugine dahil degil chestcommand ile yaptım onları permler ise
Kod:islandworld.island.create islandworld.island.create islandworld.island.delete islandworld.island.info islandworld.island.home islandworld.island.delhome islandworld.island.sethome islandworld.island.expell islandworld.island.add islandworld.island.remove islandworld.island.tp islandworld.island.visit islandworld.island.accept islandworld.island.join islandworld.island.deny islandworld.island.leave islandworld.island.spawn islandworld.island.fixhome islandworld.island.lock islandworld.island.unlock islandworld.island.calc islandworld.island.rank islandworld.island.biomeset islandworld.island.biomelist islandworld.island.biomechunkset islandworld.island.biomeshow islandworld.island.open islandworld.island.close islandworld.island.extend
ayrıca ada teamine ekleme şeysinide configden düzenleyebilirsin vip ve normal olarak ikiye ayrılıyor
evet kaldırıldı
zaten konu hemen kapatıldıgı için çok indiren olmamıştırMahir Peki Paralı Pluginleri İndirenler Nolucak ?
Fakat Attığın Anda İlk İndirenlendenim. Birazdan Satın Alıcam. Koyduklarınızaten konu hemen kapatıldıgı için çok indiren olmamıştır
iyi hayırlı olsun paypal yok ama nasıl yapacagını bilmiyorumFakat Attığın Anda İlk İndirenlendenim. Birazdan Satın Alıcam. Koyduklarını
Bir Yolunu Bulucaz. !!iyi hayırlı olsun paypal yok ama nasıl yapacagını bilmiyorum
Bir Yolunu Bulucaz. !!
Mahir Mesela Web'den Donor VIP aldım. Videoda Gösterdin Ya /Donor Pluginer_Mert Aslında o Donor'u Alınca Oraya Bir Perm Girip Oyuncu /Donor Yazıp Alabilir ?
Bu Arada Oyuncu Olunca Warplara Hatta Spawn'a Bile gidilmiyor bunun sebebi permlerin girilmemesinden mi ?bak skriptlerden rank.sk bölümüne gir orada zaten her ranka ayrı ayrı yazmışım oradaki permleri kafana göre ayarlayabilirsin normali mmotr.adminteamdir senin dediğin gibi yapabilirsin
if player has permissions "mmotr.adminteam": bunu degiştireceksin
paket güncellendi hatalar ve kasa sorunları giderildi /warp kasalar yazarak kasalara ulaşabilirsiniz