AzePvP
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
hayla lapisde lag vr ve makinayla alakasi yok yapmisninz 10 blokluk lapis 20 kisi daliyo kirilan lapisleri yerden alamiyoz bileTaşırken arsalarla ilgili bir sıkıntı olmuş düzeltildikten sonra açılacaktır.
hayla lapisde lag vr ve makinayla alakasi yok yapmisninz 10 blokluk lapis 20 kisi daliyo kirilan lapisleri yerden alamiyoz bileTaşırken arsalarla ilgili bir sıkıntı olmuş düzeltildikten sonra açılacaktır.
Yeni spawn yapımına başlamıştık bitmek üzere az sabredin.hayla lapisde lag vr ve makinayla alakasi yok yapmisninz 10 blokluk lapis 20 kisi daliyo kirilan lapisleri yerden alamiyoz bile
Sağolun bekleriz.[DOUBLEPOST=1435428626,1435411332][/DOUBLEPOST]Şans Blokları açıldı!güzel gibi duruyo bakıcaz
Sunucu açık sizde bir problem olabilir mi?sunucuya girilmiyor
Size ilk başta verilen ada kötü mü? Peki şikayetiniz değerlendirilmeye alınmıştır.skyblockda çok lag varve ada kurdukdan sonra gördüğüm ada gerçekden berbat
![]()
Çarınızın premium olduğunu kanıtlamak için Mojang'a ait resim atmalısınız. Kanıtladıktan sonra çarınızın şifresini değiştiririz.Zakami1 diye birisi benim ismimle kayıt olmuş ve girince spam yapma diye giremiyorum Zakami1 nicki benim premiumum üstelik !
Bidakka mojangın launcherinden premium girişini atıcamÇarınızın premium olduğunu kanıtlamak için Mojang'a ait resim atmalısınız. Kanıtladıktan sonra çarınızın şifresini değiştiririz.