GeCeKoNDu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yardımcı başvurularının açık olduğunu duydum ve hemen başvurmak istedim. Başvurumu gözden geçirirseniz sevineceğim. DogukanUysal kullanıcı adı ile bir başvuru yolladım. Teşekkürler

SerhatGocmez23

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Yardımcı başvurularının açık olduğunu gördüm, BigBossxHDV2 isimli hesabımla başvuru yolladım ilgilenirseniz sevinirim.

Sukela

ne yazsam bilemedim
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
83
Yardımcı yetkisine talep bu kadar arttı mı ?

GeCeKoNDu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ne o sırlarınız ortaya dökülünce mesaj mı sildiriyorsunuz ? Millete bizde şu var, bu var demeye devam edin sunucunuzda en önemli şey olan adalet yok.

Imkansizz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Türkiyenin Hile Kaynayan Serveri Kendisi En Gıcık Olacağınız Server Yetkilileri Bile abi ÖRN: Zraxma Gelişemezler Zaten Vleterler Oynuyor :WQE:WQE:w

Sukela

ne yazsam bilemedim
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
83
Türkiyenin Hile Kaynayan Serveri Kendisi En Gıcık Olacağınız Server Yetkilileri Bile özür dilerim ÖRN: Zraxma Gelişemezler Zaten Vleterler Oynuyor :WQE:WQE:w

Gıcık oluyorsan oynamamak serbest mesela ben oynamıyorum. (Dipnot : Gıcık olduğumdan değil) Bunu Zraxma mı söyledi ? Bundan emin miyiz ? ":WQE:WQE:w" diye gülen birini pek kâle alasım gelmedide.

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
- SurvivalGames takım sorunları çözüldü.
- SurvivalGames oyun hataları çözüldü.

- Bedwars müsait arena eşyasının çalışmama sorunu çözüldü.
- TheBridge ayarlar menüsü eklendi (Eşya düzeni)

- Tüm oyunlarda oluşan sorunlar çözüldü.
- Bağlantı sorunu nedeniyle atılma sorunları çözüldü .

BlondeCow

!2^4%
En iyi cevaplar
3
- SurvivalGames takım sorunları çözüldü.
- SurvivalGames oyun hataları çözüldü.

- Bedwars müsait arena eşyasının çalışmama sorunu çözüldü.
- TheBridge ayarlar menüsü eklendi (Eşya düzeni)

- Tüm oyunlarda oluşan sorunlar çözüldü.
- Bağlantı sorunu nedeniyle atılma sorunları çözüldü .
Bağlantı sorunları yüzünden atılma sorunu hala çözülebilmiş değil. :ci:

Sukela

ne yazsam bilemedim
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
83
Bağlantı sorunları yüzünden atılma sorunu hala çözülebilmiş değil. :ci:

Bağlantınız kötüyse atılmanız doğru olandır. Bağlantısı kötü olupta oyuna giren insanlardan nefret ederim. Savaşabileceğim insanların sayısını azaltmaktan başka bir işe yaradıkları yok.

Sukela

ne yazsam bilemedim
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
83
1536228660919.png

1- +15 CPS geçici bir çözüm olmalıdır ve her +15 CPS'ı geçtiği için banlanana hile denmemelidir, kontrol edilmelidir.
Ufak bir örnek, DarelSprings'in hatırlayacağını düşünüyorum. Ona bir ara bir Video atmıştım, arkadan gelen sesin mouse sesi olduğunu söylemiştim, oda bana "Gerçekten mi?" tarzında bir cevap vermişti. CPS yüzünden ban yiyen ama itiraz eden kişiler olursa bilgisayarını kontrol ediniz. CPS sınırı size zaman kazandıracaktır, sizin bu sırada WOLFRAM hilesine bakmanızı öneririm. KillAura ayarlarının teker teker ne işe yaradığını öğrenin ve buna göre bir şeyler yapın.

2- Mouselarda ki Double Click özelliği hiçbir işe yaramaz fazladan CPS sağlamaz çünkü o tuşta normal tuş ile aynı görevi görür. "Fazla fare tuşuyla ekstra CPS" macro oluyor zaten.

Ek olarak eskiden kullanmış olduğunuz, Anti Hack Botu (Şu arkamızda hava uçan varya o) çok etkiliydi. Hile olan bir kişi KillAura açtığında hem o bota hem de adama vuruyor ve hile yüzünden oyundan atılıyordu.

ChromeOyunda

Play.LiteRise.net
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzda Hile Sistemi Çalışmıyor Hile olmayan oyunu bilen ve kurallara göre BAC client ile giriş yapıldıgı halde 15 cps geçilmediği halde ban yiyor bir hesap ya Şahsi Bir durum var yada sisteminiz bozuk

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzda Hile Sistemi Çalışmıyor Hile olmayan oyunu bilen ve kurallara göre BAC client ile giriş yapıldıgı halde 15 cps geçilmediği halde ban yiyor bir hesap ya Şahsi Bir durum var yada sisteminiz bozuk
Merhaba,
Destek talebi gönderirseniz ekibimiz yardımcı olacaktır.