Hile sisteminde kullandığınız, .minecraft tarama işini oyuna sadece RiseClient ile girmeye ayarlamak. Ek olarak RiseClient'in içinde ek bir dosya gizleyip, onunla RiseClient'i doğrulamak ve hileleri clientlerin adının değiştirilerek girilmesine engel olmak mümkünse yapmanızı öneririm.
Sunucuda "Xquers" adlı şahıs Yardımcı olmuş. Bilin bakalım kimin arkadaşı? Raufai... CraftRise'da Yardımcı olmak için Raufai'nin arkadaşı olmak ve dibinden ayrılmamak mı gerekiyor?
Spelay'dan bahsetmiyorum çünkü torpil ile girdiğini düşünmüyorum ama Xquers'in torpil ile Yardımcı olduğu bariz bir şekilde ortada. Böyle giderse Raufai'nin kız kardeşi de Moderatör olur galiba, olursa da şaşırmamak lazım.
Farkındaysan burada bir hak konusu mevcut. Ben Yardımcı olmak istemesem bile diğer Yardımcı olmak isteyenlerin adına konuşuyorum, kendini diğer adayların yerine koy ve öyle düşün. (Tabii empati yapma yeteneğine sahipsen.) Başvurunu yapıyorsun, bekliyorsun, bir de bakmışsın ki Raufai'nin arkadaşı alınmış. Ne acı...Xquers gayet saygılı ve efendi bir çocuk, kendisini tanıyorum. Tam aksine Spelay torpilli, bunu yollamış olduğum şu mesajdan anlayabilirsiniz. Sırf kendim yaklaşık 80 kez bu arkadaşa sınırsız ceza uygulamıştım, yetkili olduğum zamanlarda. Ancak kendisi utanmadan arlanmadan hala küfür ettiği insanların yüzüne bakabiliyor, zaten dediğim gibi torpille alındı. Xquers konusuna tekrar dönecek olursam, ister torpille alınmış olsun, ister kendisi başvurmuş olsun yetkisini hakettiğini düşünüyorum. Yetkili olmadan önce de tanıyordum, hiçbir şekilde yanlış bir hareketini görmedim şahsen. Xquers'e görevinde başarılar diliyorum. Şunu da eklemek istiyorum, şahsen tanımadığım birini alacağıma tanıdığım ve işini iyi yapacağını düşündüğüm kişileri almayı tercih ederim, 2017 yılında ben aynı yolu izleyip o zamanlar henüz 2 senelik dostum olan Creax'ı almıştım ki gördüğünüz üzere kendisi şu anda Moderatör ve gayet iyi bir performans ile çalışmakta. Bir sunucuyu kötülemek için böyle ucuz yollar izlemek gereksiz, kötülemek istiyorsanız daha iyi yollar bulmanızı tavsiye ederim ne de olsa "torpil" dediğiniz şeyi her sunucu yapmakta.
Farkındaysan burada bir hak konusu mevcut. Ben Yardımcı olmak istemesem bile diğer Yardımcı olmak isteyenlerin adına konuşuyorum, kendini diğer adayların yerine koy ve öyle düşün. (Tabii empati yapma yeteneğine sahipsen.) Başvurunu yapıyorsun, bekliyorsun, bir de bakmışsın ki Raufai'nin arkadaşı alınmış. Ne acı...
Ayrıca sunucuyu kötülediğim de yok, yetkililerin kötülenecek tarafı çok.
Xquers'in ne efendiliği ne de başka bir özelliği beni ilgilendirir. İllaki tanıdığını almak zorunda değilsin, diğer insanlara da bir şans vermek lazım değil mi?
Sen de görevine devam etmiyorsun, sebebini bütün oyuncular biliyor. Zamanında sen yetkiliyken sunucudaki oyunculara nasıl davrandığını da biliyoruz, başka sunucularda yetkili olmak için nasıl CraftRise'ı sattığını da.Bu sunucuya birçok kez başvuru ile alım yapıldı, gördüğün üzere o kadar yetkilinin arasından neredeyse kimse şu anda görevine devam etmiyor. Ancak başvurulara da bakmıyor değiller, bakıyorlar sen gönlünü ferah tut. Eğer alınmaya değer birisi varsa bu kişiler yetkililer tarafınca görülüyor. Ek olarak Minecraft sunucuları yıllarca başvurular ile yetkili alıp değişik durumlarda kaldılar, tanımadığım birini almaktansa tanıdığım ve güvendiğim birini almayı tercih ederim. Bu konuda hak diye bir şey yok, sunucu benimse ve sunucuma yetkili gerekiyorsa istediğimi alırım istemediğimi de almam orası bana kalmış. Minecraft'ta bu işler böyle yürür.