Merhaba Kral'lar ben KahramanNW Yöneticisi Duissing. Kısaca size sunucumdan bahsedeyim sonra alım kısmına geçeriz. KahramanNW olarak
xx,01,2018 tarihinde ilk KahramanCraft olarak açılmıştık pek bir bilgimiz yoktu o zamanlar nitrado üzerinden almıştık ama sonradan bu işlerden
anlamaya başladığımızda batihosta geçtik batihostta sunucumuzu açtık ilk açtığımız oyun türü herkesin açtığı gibi Emek Skyblock'tu biz o zamanlar
sadece yaz tatillerinde açardık, ve genelde oyuncumuz en fazla 20kişi olurdu ne bilelim reklam vs. verdirmeyi bilsekte zaten ona yetecek bütçemiz yoktu her neyse en son kapatmıştık sunucumuzu pek minecraft'ta girmezdim ama bu yıl ne olduysa yeniden oynamaya başladım ve yükledim
ben skyblock oynayan tayfadaydım ve adam akıllı sunucu bulamadım herkes OP , UOP adı altında skyblock sunucuları kurmaya başlamış ve bende
bırakmadan önce hep Emek Skyblock vardı neyse ben geri yeniden sunucu kurayım adam akıllı piyasada Emek Skyblock olsun dedim ve işlere başladım o zamanlar xx,12,2019'du yani aralık ayının başları diye hatırlıyorum ilk bir profesyönel paket almak istedim çünkü ortalık hazır paket
doluydu ve bu işin en iyisi olan İnfumia Ekibinden Emek Skyblock Paketi aldım sonra hazır olmasını istemediğim için bir builder buldum ama bütçeyi
çok istediğinden geri bir süreliğine vazgeçtim ve hazır bir map aldım ve ilk olarak 4GB Ram ile başladım aralık ayının sonuna doğru , ve evet düşündüğünüz gibi Emek Skyblock açtığımdan tutmadı sunucu en fazla +10 Online aldım ve bunun üzerine OP Skyblock yapayım dedim ve alanında çok iyi olan ve şuanda halen Pluginerimiz olan OrhanBeyK ile tanıştım ve o bana sağolsun her konuda yardımcı oldu ve paketimizi değiştirdik ve aktif ettik sunucumuzu ve ErenayTuncel'e bir canlı yayın açtırdım ama nafile canlı yayın esnasında +82 online aldık sonrasında +10 vs. bizde düşündük video çektirelim ve DoctorLeras'a video + canlı yayın açtırdık ama oda malesef tutmadı. Ama biz yılmadık ve bu sefer büyük bir giriş yapalım diyip 2Hafta bakıma aldık ve HUB yapalım dedik ve ben 35GB'lık 12Aylık makina kiraladım ve UOP Skyblock , Emek Skyblock ve PvP olarak dün akşam ilk eventimizi yaptık ve +7 Online aldık. Ve bildiğiniz üzere profesyönel bir sunucunun yetkili kadrosuda iyi olmalı o yüzden yazacağım yetkililerden alacağım: 2x Rehber , 1x Moderatör , 2x Discord Rehber , 1x Discord Moderatör , 2X Builder , 1x Youtube Kanalı ile ilgilenecek Yetkili alınacaktır ama tabikide bunların yanında oyuncularında olması gerekiyorki yetkililerin bir işi olsun o yüzden ilk oyuncu olarak sizi sunucumuza bekliyoruz ve bunu paylaşırken discord adresimde yetkili başvuru formu koyuyorum sizin yapacağınız şey ise discord adresimize girip yetkili formunu doldurmak ve sunucuda aktif olarak oynamak ben ise tam 5 gün sonra belkide 3 olur :') bu başvuruları değerlendireceğim ve herkezin oyun nickine bakıp sunucuda aktif olup olmadığını değerlendireceğim ve yetkili alacağım , haa bu arada bu akşam saat 20:00'da rehber alcam
Sunucu İP: Play.KahramanNW.Com
Sunucu Discord Adresi: discord . gg /cY7vxqM
Kendi Discord Adresim: Duissing# 2839