erdemalsirts
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
Ben bunu mecburen aldım. 2015 eylül ayı içerisinde Bimeks mağazasındaki en güçlü bilgisayar buydu o zamanlar. Bu bilgisayarıda annem samsundan buraya gönderdi. Annem samsunda yaşıyor ben ise Aydın didimde.. Aslında MSI GE72 Apache Pro dizüstü laptop isteyecektim ancak annem vatan bilgisayara gittiğinde alamadı çünkü annemin borçları olduğundan taksit ile rahat edebiliyordu. Ancak vatanda taksit seçeneği olmadığından, internette yaptığım araştırmalar sonucunda sadece ve sadece bimeks mağazasında PayTrust adı verilen bir kuruluş ile Taksit yapabildi ve annem oradan bunu alabildi. şu an bimekste daha iyi laptoplarda var ama dediğim gibi 2015 Eylül-Ekim aylarındaki bimeksin en iyisi bu idi... Ama Toshiba soğutma problemli bence.Toshiba ile alakadar bir durum yok. Teknosa'dan aldıysan bir servise gönder derim. Büyük ihtimal fan ızgaraları değişir. Termal macun değişir. Gerekiyorsa fan değişir. Bir de tozlu yerlerde kullanma. Halı üstünde olabilir. Yatak üstünde olabilir. Çünkü biliyorsun ki diz üstü bilgisayarlar kolay kolay temizlenemeyen bilgisayarlardır. Veya daha ilkel bir çözüm önerebilirim. Elektrikli süpürgeyi en düşük ayara getirip, fan ızgarasına tutabilirsin. Kendine güveniyorsan ve garantisi bittiyse ya kendin açacaksın ya da mahalle de ki bilgisayarcıya 20-30 TL gibi fahiş fiyatlara temizletebilirsin. Adamın yapacağı şey büyük ihtimal ile şu olacak. İçini açacak kompresör ile hava tutacak, ardından toplayıp sana verecek. Kendine güveniyorsan aç temizle.
Ekleme: AMD ekran kartı içeren bilgisayar alırken yapmışsın sen daha hatayı. Diz üstü bilgisayarlarda AMD önermem.
Soğutucular bile kurtarmıyor. Emin olun ki koskoca vantilatörü dayasam bile 1 derece belki düşürüyor... Fanın havanın çıktığı bölgeye elimi yaklaştırdığımda elim dokunamıyor 100 derece bir sıcaklık hissi geliyor elim yanıyor sırf elleyim derken avuç içimi yaktım derilerim mafoldu düşün.Soğutucu al.
Kısacası garanti devam ediyor. Garantiye gönder. Teknosa'da 6 defa garantiye gönderdiğim diz üstü bilgisayarım vardı. Sonunda bıktıkları için yenisini gönderdiler. Ve hepsi de ısınma sorunluydu. 2 defa HDD yandı. 1 kere ekran kartı yandı. 3 kere fandan ötürü bilgisayar 105 dereceyi görüp kapandığı için ve kronik hata olduğu için. Yenisini gönderdiler. Şuanda MSI kullanıyorum. (Toplama)Ben bunu mecburen aldım. 2015 eylül ayı içerisinde Bimeks mağazasındaki en güçlü bilgisayar buydu o zamanlar. Bu bilgisayarıda annem samsundan buraya gönderdi. Annem samsunda yaşıyor ben ise Aydın didimde.. Aslında MSI GE72 Apache Pro dizüstü laptop isteyecektim ancak annem vatan bilgisayara gittiğinde alamadı çünkü annemin borçları olduğundan taksit ile rahat edebiliyordu. Ancak vatanda taksit seçeneği olmadığından, internette yaptığım araştırmalar sonucunda sadece ve sadece bimeks mağazasında PayTrust adı verilen bir kuruluş ile Taksit yapabildi ve annem oradan bunu alabildi. şu an bimekste daha iyi laptoplarda var ama dediğim gibi 2015 Eylül-Ekim aylarındaki bimeksin en iyisi bu idi... Ama Toshiba soğutma problemli bence.
Açıkçası Toshibanın içindeki hazır yüklü yazılımlar ile bana bildirim mesajı geldi "Garanti süreniz dolmuştur" diye? Garantim bitmiş o halde?Kısacası garanti devam ediyor. Garantiye gönder. Teknosa'da 6 defa garantiye gönderdiğim diz üstü bilgisayarım vardı. Sonunda bıktıkları için yenisini gönderdiler. Ve hepsi de ısınma sorunluydu. 2 defa HDD yandı. 1 kere ekran kartı yandı. 3 kere fandan ötürü bilgisayar 105 dereceyi görüp kapandığı için ve kronik hata olduğu için. Yenisini gönderdiler. Şuanda MSI kullanıyorum. (Toplama)
Teknisyen misin?Bana gönder ben hallederim
Fan Bozulmuş Olabilir Yada Termal Macun Etkisiz Kalmıştır Ordaki Gerekli Malzemeye Değil Üstüne Vuruyodur Sıcak Dikkat Et Yanmasın İşlemci Laptoplarda İşlemci Değişimide Zor Bi Pc Parası Daha İSterlerAçıkçası Toshibanın içindeki hazır yüklü yazılımlar ile bana bildirim mesajı geldi "Garanti süreniz dolmuştur" diye? Garantim bitmiş o halde?
Teknisyen misin?
Bu arada bu mesajıma hiç dikkat ettiniz mi? "Fanın havanın çıktığı bölgeye elimi yaklaştırdığımda elim dokunamıyor 100 derece bir sıcaklık hissi geliyor elim yanıyor sırf elleyim derken avuç içimi yaktım derilerim mafoldu."
Ya bilgisayar bir sorun nedeniyle soğuyamıyor, ya da yazılımsal bir sorun. Virüs falan fistan olabilir. Videonu izlemedim.Açıkçası Toshibanın içindeki hazır yüklü yazılımlar ile bana bildirim mesajı geldi "Garanti süreniz dolmuştur" diye? Garantim bitmiş o halde?
Teknisyen misin?
Bu arada bu mesajıma hiç dikkat ettiniz mi? "Fanın havanın çıktığı bölgeye elimi yaklaştırdığımda elim dokunamıyor 100 derece bir sıcaklık hissi geliyor elim yanıyor sırf elleyim derken avuç içimi yaktım derilerim mafoldu."
Bak bu videomu izle diğer kanalıma yüklediğim videoFan Bozulmuş Olabilir Yada Termal Macun Etkisiz Kalmıştır Ordaki Gerekli Malzemeye Değil Üstüne Vuruyodur Sıcak Dikkat Et Yanmasın İşlemci Laptoplarda İşlemci Değişimide Zor Bi Pc Parası Daha İSterler
Hocam dediğim gibi soğutmada problem var yoksa iki üç programla yayın yaparken o kadar ısınmaz o bilgisayarBak bu videomu izle diğer kanalıma yüklediğim video
Canlı yayın yaparkenki lagı görüyormusunileri sar öyle izle ileried sıcaklık değerklerini gösteriyorum laga bak.. bu kadar kötü durumu izle
Bi zahmet videomun hepsini izlermisiniz?Hocam dediğim gibi soğutmada problem var yoksa iki üç programla yayın yaparken o kadar ısınmaz o bilgisayar
Şu an başka bir işle meşgulüm izlerdim yoksaBi zahmet videomun hepsini izlermisiniz?