jsonu texture packa nasıl atarım ?3D Texture Pack / Resource Pack yapabilmek için Cubik Studio ya da
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.linkinden diğer 3D Resource Pack yapabileceğin programları görebilirsin.
Elindeki mevcut altın kılıç jsonunun yerine senin yapmış olduğun altın kılıcı at. Ama adının aynı olması gerekir.jsonu texture packa nasıl atarım ?
mesela
gold sword ile bu modeli değiştirmek istiyorum ne yapmalıyım ?
Bu json dosyasi nerede oluyor itemsdemi ?Elindeki mevcut altın kılıç jsonunun yerine senin yapmış olduğun altın kılıcı at. Ama adının aynı olması gerekir.
Youtube a MrCrayfish yazabilirsin. Kendisinin 3D modelleme programı var ücretsiz. Kullanımı basit. Hem program kullanımını hem de nereye koyacağını gösterir. İnternetten 2-3 3D paket indirerek neyin nerde olduğunu öğrenebilirsin. Yaratıklara 3 boyutlu görüntü sağlayamıyorsun.Bu json dosyasi nerede oluyor itemsdemi ?
Tam yerini soylermisin
Birde ata yada minecarta yapabilirmiyim bunu tam olarak nasil yapildigini belirtirmisin
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cubik ne kadar ?çoğu program çöp ve sınırlı, en iyisi cubik studio
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buda piyasadaki en iyi 3d texture yapımcısı, herşeyi bu adamı izleyerek öğrendim.
https://forum.gamer.com.tr/konu/silahlar-patlasin-3d-texture.364596/
kendimide baya geliştirdim, programı alman ve bu adamın videolarını bitirmeni %100 öneririm.