4.5 GB Harcayan Ağır Teknoloji modlu bir paket... Ve VDS sunucum var. Craft seviyorsanız gelin!

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Sunucuda 8GB ram bulunmakta.
Modpack de 150+ miktarda mod var.
Industrial Craft gibi fakat Industrial craft gibi cehennem craftingi olmayan Ağır teknoloji modları içeriyor.
Galacticcraft Fanlarına özel toplam 18+ den fazla Gezegen bulunmakta. O kadar da detaylı deyil fakat bulunmakta.( 18+ GİDELİNEBİLEN Gezegen. Gerisi gaz gezegen vb olduğundan gidilmiyor)
Bende 8GB ram var. Oyun serverdeyken ortalama 3500-4000(mb) ram harcıyor.
Gelişince Crafting simulator,Steel için savaş , Redstone için yavlarmalar başlasada paket çok güzel. Yaratık ekleyen modda bulunmakta. Kısacası yaratıklar göründüğünden daha daha daha güçlü.
Turretler bulunmakta. Yani base savunması var. Pek paketlerde görmezsin bunu.
Fazladan modlar EKLENMİCEKTİR. Mod paketi yeterince büyümüştür. Max olucak şey paket 1.16 gibi bi sürüme çekilebilir. Oda seneye... Tabi seneye burda olucağıma üniversitede olursam o deyişir :p
VDS de şu an 1 ay -5 gün gibi bir zaman var. Yani fazla oynayabilcez.
Burdan Ye Qiu#3421 Özellikle teşekkürler. Herşeyi o tasarladı.. Serveri o açtı...Fakat sınavları varmış... Eh benimle oynicak biri kalmadı. Bende konu açayım dedim.
Yaşım 17. Cıvıtmam. Trollemem.
Neyse beni buradan ekleyin :
Discord : TR-KnightForEyes#0563

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
aga keşife ve lootlamaya dayalı bi modpack olsaydı gelirdim
O zamanda 4.5 gb deyil en az 6 gb ye benzer bir şey gerekirdi. Her yükleme sunucu için zorluk. Yani Advanture paketleri tamamıyla bilgisayarı zorlayan paketlerden. Hem zaten o paketlerden baya önce bezdim. Oyun emek yerine sadece gezme oluyor. Bütün gün geziyorsun. Ortada hikaye yok... Bende Skyfactory gibi EMEK bir paket yaptım. Standart survival fakat birkaç detay mod ve çok fazla teknoloji modu var.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
O zamanda 4.5 gb deyil en az 6 gb ye benzer bir şey gerekirdi. Her yükleme sunucu için zorluk. Yani Advanture paketleri tamamıyla bilgisayarı zorlayan paketlerden. Hem zaten o paketlerden baya önce bezdim. Oyun emek yerine sadece gezme oluyor. Bütün gün geziyorsun. Ortada hikaye yok... Bende Skyfactory gibi EMEK bir paket yaptım. Standart survival fakat birkaç detay mod ve çok fazla teknoloji modu var.
sen bi' RLCraft oyna sonra emek mi değil mi görürsün xd

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
+Güncel.
-Normalde sunucu RLCraft a çekilmiştir fakat yoğun bir istek olmadığından... (1.5 2 saate çıktık.) ve öbürküsünde (Şuankinde) daha fazla durduğumuzdan eski haline getiricem ama biraz istek lazım.