Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hamachiyle bırak krallığı köy bile kuramazsın benim kurduğum rasgele köylerde bile 6 aktif 6 arada giren 8 tanede oynamak istiyorum ama vaktim yok :'( oluyor
ben gelirdim ama önemli olan sunucuya adam bulmak değil onların günlük girebileceği bir zaman belirleyebilmek, ancak o şekilde güzel bir rol ortamı olur yoksa, ben girerim krallığı büyütür, sen girdiğinde deşerim
hamachiyle bırak krallığı köy bile kuramazsın benim kurduğum rasgele köylerde bile 6 aktif 6 arada giren 8 tanede oynamak istiyorum ama vaktim yok :'( oluyor
Biz bu bahsettiğin olayı 2014 yılında yaşadık hem de daha fazla oyuncuyla. Sözde rol sunucusuydu ama herkes kale baskını yapmak için heyecan yapardı. Kale basıldığı zamanda içeriye ender incisi atarlardı. Kısaca kale etrafında 20 - 30 kişi birbirine girerdi. Bayağı zevkliydi. Hele bir de kaleyi fethetme coşkusuyla hızını alamayıp sıradaki krallığa yardırmak vardı. Bu bahsettiğini 3 - 4 kişiyle değil, her krallıkta max 20 kişi olacak şekilde yapılmalı. Eee tabi bunu yapmak için katılım çok olmalı ve aktif oyuncu sayısı da yüksek olmalı. Zor ama başarıldığında çok iyi bir Minecraft tecrübesi ediniyorsun.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.