46.20.1.98:1158 - [1.7/1.8] - Hayatta Kalma Sunucusu - Düzenli Pluginler - Ayarlamalar

Zirde

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz bir süre kapalıdır, tekrardan gelişmiş pluginlerle ( eklentilerle ) geri dönecektir!!

Son düzenleme:

AlphaTurk54

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
buildlerinize emek verirseniz daha kaliteli bir sunucu çıkaracaksınız. iyi bir builder ekibi bulmanız sizin işinize yarayacaktır.

Zirde

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
buildlerinize emek verirseniz daha kaliteli bir sunucu çıkaracaksınız. iyi bir builder ekibi bulmanız sizin işinize yarayacaktır.
Öncelikle yorumunuz icin teşekkür ederiz. Arkadaşım ve ben buildlere çok önem veriyoruz, tekrardan spawnı,ormanı v.s warpları düzenledik bakımda oldugu icin acik değil.

Theia

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba Foruma Vermişsiniz Ama Serverin Fotoğrafı Yok Fotoğraf eklerseniz Daha İyi Olur Ve Daha Fazla Oyuncu Kazanırsınız

Zirde

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Foruma Vermişsiniz Ama Serverin Fotoğrafı Yok Fotoğraf eklerseniz Daha İyi Olur Ve Daha Fazla Oyuncu Kazanırsınız
Öncelikle özür dilerim, sunucuya çok fazla bot saldırısı yapıldı. Gerekli işlemler yapılıp kişinin adresi vs öğrenip bilişim suçlarına verdim.
Ekran görüntüleri içinde özür dilerim, buildlere fazla önem vereceğimiz için az bir şey bakıma girdik, ama birazdan atacağım köylütakaslar düzenleniyor.

Turk4life321

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle özür dilerim, sunucuya çok fazla bot saldırısı yapıldı. Gerekli işlemler yapılıp kişinin adresi vs öğrenip bilişim suçlarına verdim.
Ekran görüntüleri içinde özür dilerim, buildlere fazla önem vereceğimiz için az bir şey bakıma girdik, ama birazdan atacağım köylütakaslar düzenleniyor.
Saldırıyı Benim Yaptıgımı Dusundunuz Ve Ustume Attınız Utanmaz Erifler İşim Gucum Yok Sizemi Saldırcam