5 Maddede Zayıflamanın Sırrı! | Do ç. Dr. Sweet Network açıklıyor!

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba değerli okurlarım. Bu makalemde sizlere 5 maddede zayıflama yöntemini sunacağım.

Dikkat | Hekim kontrolü gerektiren bir durumdur. Lütfen yalnız başınıza denemeyin.
ŞAKA AMAÇLI BİR KONUDUR CİDDİYE ALMAYINIZ.

Madde 1;

Bol bol üşüyün. İnanılmaz derecede üşüyün ancak kriz ile ölüm arasındaki noktada acil olarak ısının.
Bu üşüme esnasında süreci hızlandırmak için soyunabilirsiniz.

Madde 2;

Yeterince üşüdüğünüzde vücudunuz kısa zaman içerisinde kendini toparlayıp ateş gibi yanmaya başlayacaktır.
İşte tedavi burada başlıyor.

Madde 3;

Derecenizi ölçün. Havale veya EFT geçirmeden önce çok vaktiniz olmayacak bu yüzden hızlı olmalsınız.

Madde 4;

Kendinizi hazır hissettiğinizde giyinebileceğiniz en kalın şekilde giyinip üstünüze bir yorgan örtün. Ardından yorganın
üzerinede bulabildiğiniz tüm battaniye ve yastıkları doldurun.

Madde 5;

Artık son aşamaya geldik. Tedavinin sonuç vermesini beklemelisiniz. Ayrıca çok zorlanacağınız aşikar.
Dayanmaya çalışın.

Evet değerli okurlarım. Bu yöntemi uyguladıktan sonra %100 kilo vereceksiniz.
Kilo vermenizin sebebi uygulanan inanılmaz derecedeki yüksek basınçtır.
Deneyenlerin 10 da 9'u eğer ölmezse işe yaradığını ve yaklaşık birkaç günde 10 kilo kadar verdiklerini iddia ediyorlar.

Dikkat | Yan Etkileri Şunlardır;
* Protein ve enzim bozulmaları.
* Sperm kalitesinde düşüş.
* Havale veya EFT sonrası oluşabilecek duyu kaybı.
* Görmede bulanıklık.
* Baş, kas ve eklem ağrısı.
* Zekada gerilik.
* Kandaki değerlerin değişimi.
* İştahsızlık.
* Tuvalete çıkamama veya ishal.
* İş görememe.
* Konuşma yetisini kaybetmesine neden olma.

Mutlu, Sağlıklı ve Zayıf günlere merhaba! sağ kalırsanız görüşmek dileği ile!
Do ç. Dr. Sweet Network

Son düzenleme:

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Az ye çok sıç
Okadar ironikdi ki uyarı alacağını bile sanmıyorum :D

Neden kendinize işkence ediyosunuz full kahve süt ve su 10 gündür bir şey yemiyorum full bunlar bir on gün daha sabredicem inat ettim (bu sabah örtümü ısırarak inandım)
inandıysan tüh be enazından sen @Shrike dün 5 tane big mac yedim ve 4 kutu kola içtim hepsininde içine bir kaşık mayonez ketçap attım fazladan sonra soğan koydum oda fazladan :D utanmadan kendi yaptığım bol acılı ve limonlu çiğ köfteyi koydum son olarak tereyağ koyup tost makinesine attım evet bu hamburgerlere verdiğim paraylı 30 gün hayatta kalabilirdim