kardeşim sen bizim serverimizde girmeden yetkili olmayay çalırşıyorosan yapacak bir şey yokNeden bizim serverimiz sorusu çok yanlış değilmi ben sen kimsin bilmiyorumki?
sizi aramızda görmek isteriz yetkili slyplarından birini ekleyinizAd : Mustafa
Yaş en az 14 olmalı : 14
Neden bizim serverimiz : Skyblock seviyorum , ayrıca serverinizi daha iyi yere getirmek istiyorum.
Mikrofon : Evet var.
Tecrübe : NomercyMC'de 1.5 yıl rehberlik yaptım. Onun dışında +5 sunucuda da rehberlik tecrübem vardır.
Kod bilgisi örnek %80 : %99
Daha önce yetkili olduğu serverler : NomercyMC, Kardeşlercraft, ...
Beni seçerseniz sevinirim. Şimdiden seçilenlere başarılar diliyorum. İyi forumlar..
kardeşim sen bizim serverimizde girmeden yetkili olmayay çalırşıyorosan yapacak bir şey yok
sizi aramızda görmek isteriz yetkili slyplarından birini ekleyiniz
sizi alabilriz yetkili skyplarında birni ekleyinad: Tufan
yaş en az 14 yaşında olamlı: 14
neden bizim serverimiz: SkyBlock a Bayılırım Ve Server Inızı Merak Ediyorum
skype adresi: [TLD™ | Tekno Lojik Deli]
mikrofon varmı: Evet
tecrübe: 20+ Serverda Rehber Oldum
kod bilgisi örnek %80: %98
daha önce yetkili olduğu serverler: Reklam Yapmayacağım 14 10 u Günde 200+ Oluyor
İyi Forumlar
Nomercy'deki nickin neydi ?Ad : Mustafa
Yaş en az 14 olmalı : 14
Neden bizim serverimiz : Skyblock seviyorum , ayrıca serverinizi daha iyi yere getirmek istiyorum.
Mikrofon : Evet var.
Tecrübe : NomercyMC'de 1.5 yıl rehberlik yaptım. Onun dışında +5 sunucuda da rehberlik tecrübem vardır.
Kod bilgisi örnek %80 : %99
Daha önce yetkili olduğu serverler : NomercyMC, Kardeşlercraft, ...
Beni seçerseniz sevinirim. Şimdiden seçilenlere başarılar diliyorum. İyi forumlar..
Hatırlamıyorum hocam önceydi bayaNomercy'deki nickin neydi ?
Hocam oyunu bırakalı çok oldu yani hiçbir şey hatırlamıyorumdostum nickiini nasıl hatırlamazsın ?
bende orda 1.5 yıl falan rehberlik yaptım