Rylecls_75
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
biliyorsun dimi yapı aynı hani direk foto çekip atmış .. dalgamı geçiyorsun ?Çalıntıya girmiyor pek,daha doğrusu ,alıntı yaparak çalışmış..
biliyorsun dimi yapı aynı hani direk foto çekip atmış .. dalgamı geçiyorsun ?Çalıntıya girmiyor pek,daha doğrusu ,alıntı yaparak çalışmış..
İşte o beklediğim andıÇalıntı harita. Adam gibi emeğinle bir şey yapsaydın bari
4 Haftada almış fotoğrafı adamın emeği var sakin olun.biliyorsun dimi yapı aynı hani direk foto çekip atmış .. dalgamı geçiyorsun ?
Azminden dolayı çok başka şeyler hakediyorsun benceBuna Benzer Bir Tane Yapıyorudum Sadece Az Daha Küçük Sonra Pc Bozuldu Formatladım Ve Bütün her şey Gitti Bende Builder Olmayı Bunları İzleyerek Öğrenmiştim Ondan Sonra BBuna Benzediği İçin Bende Bunu Koydum![]()
2. Yapındamı Kayboldu bir şey demiyorm ama dikkat edersen iyi olur.Kendin yap özgün çalış.Buna Benzer Bir Tane Yapıyorudum Sadece Az Daha Küçük Sonra Pc Bozuldu Formatladım Ve Bütün her şey Gitti Bende Builder Olmayı Bunları İzleyerek Öğrenmiştim Ondan Sonra BBuna Benzediği İçin Bende Bunu Koydum![]()
Aslında tamamen aynısı değil bir kaç ayrıntı var şüphelendimSpawn de
2. Yapındamı Kayboldu bir şey demiyorm ama dikkat edersen iyi olur.Kendin yap özgün çalış.
Foruma hak yedirmemek için kayıt olan yüce insan:ayran:Aslında tamamen aynısı değil bir kaç ayrıntı var şüphelendim