50,000 people used to live here, now it's a ghost town

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
ne yaptığımı ve hayatımın nasıl gittiğini şöyle özetleyeyim

Ekli dosyayı görüntüle 220540
Eskiden yani bu Minecraft temasıyla mutlu olduğumuz günlerde internette gezinmek kâşif gibi hissettiriyordu. Günümüzde ise internette gezinmek inek gibi sağıldığımı hissettiriyor. Bazen eski ürünleri kullanarak kendimi rahatlatıyorum, LOL’de eski imleci kullanmak gibi :ci:

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Biraz fazla rollback atmışsınız sunucu betaya dönmüş. Bir an yanlış siteye geldim sandım. (Gözler yaşlı.)

Küfürsüz LoL sohbet SS'im yok o yüzden çektiğim bazı manidar görselleri atıyorum:

image1.png

image.png

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Eskiden yani bu Minecraft temasıyla mutlu olduğumuz günlerde internette gezinmek kâşif gibi hissettiriyordu. Günümüzde ise internette gezinmek inek gibi sağıldığımı hissettiriyor. Bazen eski ürünleri kullanarak kendimi rahatlatıyorum, LOL’de eski imleci kullanmak gibi :ci:
eski windows vista service pack 1 işletim sistemli, işlemcisini hatırlamadığım 512 MB ramli crt monitörü olan casper marka ev bilgisayarımın bana verdiği zevki şimdiki bilgisayarımın vermemesiyle birlikte ortaya çıkan ağır depresif kompülsif saykosif durumlardan ötürü eski şeyleri yenileriyle değiştirdiğim zaman onların varlığını kabul edemiyorum. lol'deki imleç de buna dahil, ekranımda renderlanmıyor desem abartmam.

1739759164385.png

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4