paperspigot geri yüklemeyi dene zararı dokunmaz.Paperspigotu bakımdayken kaldırmıştım spigot kullanıyorum akşam atıcağım buraya hocam
Ek bir not olarakta /stoplag çektiğimde bir işlev görmüyor, tps gine düşüyor.
Paralar Sıfırlanırsa ne olacak ?"Timings"ler önemli ve loglarda "warn, error" adlı hataları buraya yükleyip atarsanız yardımcı olabilirim.
Ve şunu demek istiyorum oyuncular /baltop gibi komutları kullaniyorsa bunu onlarda yasakla cünkü bununda sunucuda lag yaptıgını görmüştüm
iconomy plugini uyarı veriyorsa mysql baglıyabilirsin büyük bir ihtimal myqsl uyarısıdır.
Paralar Sıfırlanırsa ne olacak ?
mysql a bağlarsam paralar sıfırlanır hocambaltop demek serverdeki bütün oyuncuların paralarını gösteriyor
para gitmez bir şey olmaz
nocheatplus 'dan yasaklıyabilirsin.
o konu içinmi dediniz.mysql a bağlarsam paralar sıfırlanır hocam
Fikriniz Bizimde Fikrimizi Değiştirdi Fakat 1 saatte 500 mobun lag yapıcağını sanmıyorum ben (tüm dünyada) 13 GB ram 3 world var isimleri : world , Askyblock , Askyblock_NetherBaltop servera lag yapmaz. Benim survival bölümümde 150.000 kaydım mevcut. Sorunsuz bakabiliyorsun, sadece uzun sürüyor hesaplaması.
baltop alphachestin komutu gibi komutlar habire hesaplanması gereken komutlar oldugu icin lag yapabilirBaltop servera lag yapmaz. Benim survival bölümümde 150.000 kaydım mevcut. Sorunsuz bakabiliyorsun, sadece uzun sürüyor hesaplaması.
sunucumda alphachest yokbaltop alphachestin komutu gibi komutlar habire hesaplanması gereken komutlar oldugu icin lag yapabilir
(alphachestin komutuyla server çökertmişligim var)