Böyle bir şeyi komik buluyorsan ve paylaşıyorsan sen nesin acaba."LordT" Confirmed = Ve-led
Böyle bir şeyi komik buluyorsan ve paylaşıyorsan sen nesin acaba."LordT" Confirmed = Ve-led
omg iskefiyeli wefad, omg iskefiyeliye laf soktu, omg iskefiyeli nin işi bitti omg omg omg
dalga geçtiğimi anlamaman senin sorunun .Saten seni bunu paylaşman anlaşılıyor nası birisi oldugun
Komikliğin oranı mı olur lanAnket %0 koysaydın keşke.
Arkadaş %50 falan diye koymuş, beni değil onu sorgula.Komikliğin oranı mı olur lanÇok saçma
Onun yerine gülmedim, güldüm, hunharca güldüm gibi seçenekler daha mantıklı
Kırıldıktan sonra adam kiti tekrar alınca çekmiş te olabilir.organize iş olduğu kırılmadan önce foto çekmenden belli .s .s komikmi komik ama nanca
olabilir neden olmasınKırıldıktan sonra adam kiti tekrar alınca çekmiş te olabilir.
Herkese atar yapma, alırım foyanı aşağıSaten seni bunu paylaşman anlaşılıyor nası birisi oldugun
Herkese atar yapma, alırım foyanı aşağı
Kim kuyruğuna bastı ?
Bu nasıl bir özgüven ? Kim sana gaz verdi ?
O gazını patlatırım senin, atar yaptığın kişiler senin dilinden anlamayabilir, fakat ben çok iyi anlıyorum.
O millete attığın lafları sana tersten çince okuttururum.
Ayakkabını bağla, yüzünü yıka, fermurarımı çek ve logout tuşuna bas.
Moderatörler istediği kadar banlasın uyarı versin. O onların kuralları.Aman ... Sakin ol
Arada kaçarda insan ağzından, sen hani baya ilkokulda bize zorla okutulan 23 nisan şiirleri gibi dalmışsın. Eğer seni rahatsız eden biri varsa bunu moderatörlere başvur derim yada kişiyle özelden konuşup halletmeye çalış. Sakin kal ki suçsuz yere suçlu olma