Adam sana ne düşündüğünü sormadı , varsa öneriniz anlat dedi.O bütçeyle bu devirde çöp bile alabileceğini düşünmüyorum.
Arkadaş laptop istememiş sanırım ve bu bilgisayarı almak gerçekten kötü olurdu bu bir ofis bilgisayarı oyun için kullanılması pek iyi olmaz.Adam sana ne düşündüğünü sormadı , varsa öneriniz anlat dedi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alacağın bilgisayarın aile bütcene etkisini düşünerek al , illa cok iyi olucak diye bir kaide yok aileni düşünmek zorundasın yok 16 gb ram olsun 4 gb ekranı olsun her oyunu oynim falan muhabbetine girmeni önermem.
Bi tane buldum özellikten pek anlamam , bilgisayar bilgisayardır ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.( İndirimde Galiba )
Hadi şaka değil diyelim , dediğimin yanlış olduğunu kim söyleyebilir. Bunu dediğim için beni zengin sanacaklar da çıkacaktır eminim , hayır , zengin değilim. Ama burada bir bilgisayardan bahsediyoruz , günümüz teknolojisinin de ne kadar pahalı olduğunu hepiniz biliyorsunuzdur. Burada telefon almak istemiyor ki arkadaş bu kadar bütçe versin bizde general mobile diyelim.
@Kovalski nin dediği gibi ikinci el bir şeyler alabilirsin ama yine pek verimli olmaz. Bence bir süre daha bekle biraz daha biriktir paranı...parcaları burdan bir yerden alıcam interneten degil akrabamızın pc dükkanından alıcagım orada biraz ucuz oluyor diye umuyorum lakin şuna gelirsek bütcem ve aile ici şeyleri göze alarak 500 600 veya 700 cıvarı pc almayı düşünüyorum ufacık tefecik oyunlar icin kullanacagım sistemi kalkıpta her insan gibi gta v tarzı oyunlardan bahsetmiyorum şuna gelirsek yoloman çöp bile alabileceğini düşünmüyorum. demiş sayın arkadaşım senin gibi ben paramı hor kullanmıyorum ne bileyim cokta zengin degilim onun icin elini pc den cek git başka yerde takıl dostum pc önerirmsin dedim senin gibi gereksiz yorum atıp msj kasma bence millete faydan yok zararın var kusura bakmada.
İsteyen 260 TL ye bile bilgisayar toplayabiliyor, isteyen sırf post atmak için insanları kolay bir şekilde kırabiliyor...
Madem bu kadar insana cevap verebilecek kadar zekisin, 600 TL ye pc toplanmayacağını daha kibar bir şekilde söyleyemiyorsun ?
@Kovalski nin dediği gibi ikinci el bir şeyler alabilirsin ama yine pek verimli olmaz. Bence bir süre daha bekle biraz daha biriktir paranı...
kusura bakmayın arkadaşlar ama yoloman adlı arkadaş gibi böyle konulara bilincsizce yorum atıp msj kasmayı gercekten ama gercekten cok seviyor sanırım konuyu tam kavrayamamış ama yakında onuda ögrenir.İsteyen 260 TL ye bile bilgisayar toplayabiliyor, isteyen sırf post atmak için insanları kolay bir şekilde kırabiliyor...
Madem bu kadar insana cevap verebilecek kadar zekisin, 600 TL ye pc toplanmayacağını daha kibar bir şekilde söyleyemiyorsun ?
@Kovalski nin dediği gibi ikinci el bir şeyler alabilirsin ama yine pek verimli olmaz. Bence bir süre daha bekle biraz daha biriktir paranı...
İyi de bunu alabilmesi için yeni bir anakart ve ram alması gerek işlemci sadece 500 tl ve arkadaşın bütçesi 500-600 tl bu bilgisayar çk uçuk kaçarBuna bir bak
Ayrıca Minesonic bu bilgisayarın kaderi belli bile değil işlemciye aşırı yüklenme ihtimali %70 den bile fazla hem de 2. el parçalar. Teknoloji bu dalgaya gelmiyo. O Güç Kaynağı bir sıkıntı çıkarsın yandı başka bir şey değil kendi canından olabilir...İsteyen 260 TL ye bile bilgisayar toplayabiliyor, isteyen sırf post atmak için insanları kolay bir şekilde kırabiliyor...
Ben o videou caylak19y için göndermedim, 260 TL ye bile isteyen bilgisayar toplayabilir diye gösterdim.Ayrıca Minesonic bu bilgisayarın kaderi belli bile değil işlemciye aşırı yüklenme ihtimali %70 den bile fazla hem de 2. el parçalar. Teknoloji bu dalgaya gelmiyo. O Güç Kaynağı bir sıkıntı çıkarsın yandı başka bir şey değil kendi canından olabilir...